PRE-WORKOUT SMOOTHIE

Täydellä vatsalla on huono treenata, mutta ennen treeniä kannattaa napata jotain suuhun. Helppo, nopea ja terveellinen vaihtoehto on vihersmoothie. Ennen treeniä nauttittavissa juomissa olisi hyvä olla proteiiniä, hyviä hiilihydraatteja sekä terveellisiä rasvoja. Tällaiset ainekset auttavat sinua säilyytämään energiasi, jotta jaksat kunnolla treenata. Tämä vihersmoothie on ollut suosikkini jo pitkään. Se maistuu taivaallisen hyvälle ja kaiken lisäksi se on vielä superterveellinen. Minun ”salainen” lisämauste juomaan on kaneli, joka antaa smoothielle erinomaisen lisämaun. Kanelilla on myös paljon hyviä terveysvaikutuksia. Se muun muassa nopeauttaa aineenvaihduntaa, helpottaa ruoansulatusta, vähentää kolestrolia sekä ehkäisee monia sairauksia. Tällaisella smoothiella on hyvä startata tämä lauantai ja lähteä ulos lenkille, ei haittaa vaikka vähän sataa!

You should`t be training with an empty stomach. The best kinds of pre-workout foods and drinks are filled with protein, good carbs and healthy fats. These ingredients help you stock up energy and keep you full for a long time. This green smoothie has been my favourite for a long time. It tastes amazing and it`s super healthy. My secret ingredient is cinnamon which adds a great flavour to the smoothie. Cinnamon has also various healthy benefits. It reduces cholesterol levels, helps you with weight-loss, prevents a lot of diseases and it is a natural food preservative. 

Ainekset:

Kourallinen lehtikaalta

Kourallinen pinaattia

1 banaani

Mustikoita

Loraus mantelimaitoa

1 rkl kookosöljyä

2rkl vanilja soijajogurttia

ripaus kanelia

 

Ingredients:

Handful of kale

Handful of spinach

1 banana

Blueberries

Dollop of almond milk, unsweetened

1 tablespoon coconut oil

2 tablespoons vanilla soy yoghourt 

pinch of cinnamon

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

3 kommenttia

 1. cioccolato 19.09.2015

  Päätin heti kokeilla tuota smoothieta kun olin lenkillä lähdössä muutenkin. Mustikoita ei kaapissa tällä kertaa ollut joten laitoin niiden sijasta lakkoja. Vihersmoothie oli todella herkullinen ja auttoi todella jaksamaan. Kiitos reseptistä! 🙂 täytyy joskus toistekin sitä tehdä.

  Vastaa
  • Metti Forssell 20.09.2015

   Kiva kuulla! 🙂 Tämä smoothie on yksi minunkin lemppareista 🙂

   Vastaa
 2. Susanna 30.09.2015

  Hei, kiitos hyvästä ohjeesta. Olen tätä tehnyt jo muutamaan kertaan. Välillä laitan vielä palan inkivääriä sekaan – suosittelen! 🙂

  Vastaa