MIDI BOHO DRESS

Etsin lähes koko kesän täydellistä kukkamekkoa. Toiveena oli löytää mekko, jossa olisi pitkät hihat, kaunis kukkaprintti sekä midi-mittainen helma. Harmikseni en sitä ihan täydellistä yksilöä kuitenkaan mistään löytänyt,vaikka paljon kukkamekkoja eteeni tulikin. Olen hiljattain luvannut itselleni, että pyrin vähentämään hetken mielijohteesta tehtyjä ostoksia. Vaatekaappini pursuaa tavaraa jo nyt, joten yritän nykyisin aina tarkkaan miettiä tarvitsenko kyseistä vaatekappaletta vai en. Oli tuotteella sitten hintaa paljon tai vähän, on se turha ostos, jos vaatteen käyttökerrat jäävät ainoastaan siihen yhteen. Ja minun kohdallani näin on käynyt valitettavan usein… MUTTA kun reilu viikko sitten eteeni osui se pitkään etsimäni täydellinen kukkamekko, olin vahvasti sitä mieltä, että nyt kyse on tarpeesta! Mekko on kaunis ja juuri sopivalla tavalla boheemi. Pitkien hihojen ja pidemmän helmansa ansiosta mekkoa voi hyvin käyttää pitkälle syksyyn. Toki mekon käyttöaikaa voi pidentää esimerkiksi paksuilla mustilla sukkahousuilla tai yhdistämällä paksun villapaidan sen kanssa. Ympärivuotinen vaate, hyvä ostos siis 😉

Haluan muuten vielä tähän loppun mainita, että nämä kuvat ovat äitini ottamat. Aika hyvä kuvaussilmä hänellä noin ensikertalaiseksi, eikö? 🙂

I searched for a perfect flower dress for the whole summer but didn`t find one. I wanted a dress that would be midi-lenght, have long sleeves and a beautiful flower print. I found some nice ones but not the right one. Lately, I have been more rational with my purchases. I always try to think carefully whether I really need that piece of clothing or not before buying it. My wardrobe is more than full of clothes and many times I have bought something and then worn it only once. Such a waste. Anyways, I couldn`t leave this beautiful flower dress to the store, even though I have a lot of dresses. I figured since I have been after a perfect flower dress for the entire summer, I would really need it. Even though the print is quite summery, I can easily wear the dress with a chunky knit and a pair of boots through out the fall. I`m so happy that I finally found the perfect dress 🙂

 

 

 

 

Dress & Boots: Zara

Bracelets: Hermés & H&M

Sunnies: Ray Ban

Bag: Saint Laurent

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

6 kommenttia

 1. Tiina 07.09.2015

  Äitisi on muutenkin huippu tyyppi! Terkkuja!

  Vastaa
  • Metti Forssell 08.09.2015

   Kerrotaan 😀

   Vastaa
 2. Marja 07.09.2015

  Niin ihana mekko! Sopii sulle mielettömän hyvin! Oli pakko lähtee tänään töistä vähän aikaisemmin ja käydä Zaran kautta hakemassa tuo sama mekko. En olisi normaalisti edes sovittanut kyseistä mekkoa, mutta kun näin sun päällä nii oli p a k k o saada 😀

  Vastaa
  • Metti Forssell 08.09.2015

   Kiva kuulla 🙂 Monesti vaatteet eivät näytä ”miltään” rekissä, mutta kun ne näkee jonkun/itsensä päällä niin tulee ihan eri fiilis 🙂

   Vastaa
 3. Mankka 07.09.2015

  Kaunis mekko ja ihanat syksyn värit 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 08.09.2015

   Kiitos! Onneksi vihdoin se itselleni täydellinen yksilö löytyi 🙂

   Vastaa