RENTOUTUMISHETKI

Pienen lapsen äitinä sitä usein unohtaa miten tärkeää on joskus ottaa hetki aikaa itselleen ja vain rentoutua. Monesti kun jossain välissä tulee mahdollisuus omaan aikaan, on yleensä kädet täynnä erilaisia tekemättömiä hommia ja rentoutuminen unohtuu kotiaskareiden alle. Jos haluaa kunnolla rentoutua ja rauhoittua täytyy sille järjestää aikaa. Toissa päivänä oli minun rentoutumishetkeni. Sain itselleni kolme tuntia ihan omaa aikaa ja päätin jättää kaikki tekemättömät työt tekemöttämiksi ja yksinkertaisesti vain rentoutua! Ilmakin oli ihanan synkkä ja sateinen, joten hyvällä omalla tunnolla päätin jättää myös aamulenkin väliin. Lämpimät viltit ja pehmeä kotisohva olivat houkuttelevampi vaihtoehto. Tein suosikkiaamiastani, keitin kahvia, laitoin kynttilöitä palamaan ja katsoin vällyjen alta lemisarjojani. Koti oli ihanan rauhallinen ja tunnelmallinen. Hektisen ja yleensä myös hyvin kovaäänisen arjen keskellä tuo sunnuntai-aamun rentoutumishetki oli hyvin kaivattu ja kaikin puolin täydellinen. Sellaisiakin yksinkertaisia asioita kuin kahvinjuonti rauhassa tai hiljainen koti oppii arvostamaan ihan eri tavalla lapsentulon jälkeen. Tuo sunnuntai aamu antoi valtavasti energiaa uudelle viikolle <3

Last sunday I had a moment just for myself. Everyday life is so hectic right now that sometimes I forget how important it is to completely relax. Last sunday I had three hours just for me, THREE HOURS!! Usually when I have some alone time I try to do school work, update blog, clean the house or something like that. But this particular morning I just wanted to do nothing and relax. I made my favourite breakfast, drank coffee, lit up some candles and watched my favourite series. Our home was so peaceful and nice. Perfect sunday morning that gave me so much energy for the whole week <3


(Aamiaskulhossani on pohjalla tavallista kaurapuuroa ja vaniljasoijajogurttia. Päällä tuoreita vadelmia, lakkoja ja mansikoita sekä goji markoja ja chia siemeniä.)

(In my breakfast bowl: porridge and vanilla soy yoghourt topped with fresh strawberries, raspberries and cloudberries and some goji-berries and chia seeds.)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.