FALL FASHION 2015

Syyskuu on jo hyvää vauhtia käynnissä, joten nyt olisi aika katsastaa tämän syksyn kuumimmat trendit. Monet viime kesän trendeistä jatkaa voittokulkuaan vielä syksylläkin, mutta mukaan mahtuu myös muodin uusia tuulia. 

Hapsut – 70-luvun muoti leveine lahkeineen ja erilaisine hapsuineen on ollut kesän ehdoton ykkösmuoti, eikä tuolle voitonkululle näy loppua. Laukuissa on nähty paljon hapsuja, mutta syksyn tullen ne löytävät tiensä myös muihin vaatteisiin, erityisesti hameisiin, iltapukuihin ja jopa neuleisiin.

Giambattista Valli

Rachel Comey

Sally LaPointe

Boheemisuus – Boheemi tyyli oli myös yksi viime kesän suosituimmista pukeutumistyyleistä. Kaikki nuo ihanat printtikankaat ja pitkät, liehuvat helmat pääsevät kukoistamaan myös nyt syksyllä. Myöskin isot asusteet, asusteiden runsaus ja villahatut kuuluvat täydelliseen boheemiin lookiin.

Rebecca Minkoff

Zimmermann

Burberry Prorsum

Harmaata päästä varpaisiin – Harmaa on ollut jo vuosien ajan yksi suosituimmista väreistä syyspukeutumisessa, joten ei varmasti tule monelle yllätyksenä, että tänäkin syksynä harmaa dominoi. Nyt ei kuitenkaan enää riitä vain harmaa neule, vaan sen sijaan muotitietoinen pukee itsensä päästä varpaisiin harmaaseen.

Tibi

Lacoste

Isabel Marant

Culottes housut – Tänä syksynä housujen pitää ehdottomasti olla vajaamittaiset, löystät ja nilkat paljastavat. Culottes housut soveltuvat niin arki- kuin iltapukeutumiseenkin. Yhdistä housut paksun pooloneuleen ja villahatun kanssa täydelliseksi arkilookiksi tai silkkitopin kanssa iltamenoja varten.

Tibi

culottes 3

Proenza Shouler

Victoria Beckham

Ruutukuosi – Ruutukuosi tekee vahvan paluun. Klassisen punaisen tai mustavalkoisen ruutukuosin ohella nähdään myös paljon neutraaleja sävyjä. Muotitietoisen syyshankinta on ruutukuosillinen takki.

Chanel

Jil Stuart

Pastellit – Yleensä saa lukea kevään muotilehdistä pastellisävyjen kukoistuksesta, mutta tällä kertaa pastellisävyjä löytyy myös syksyn mallistoista. Pukeudu päästä varpaisiin pehmeään pinkkiin, kauniiseen violettiin tai viileään vaaleansiniseen.

Tibi

Emilia Wickstead

Viitat – Kaikki viitat aina rennoista poncho-tyyppisistä malleista, naisellisiin, täydellisesti tyköistuviin siluetteihin ovat kuuminta muotia ensi syksynä. Ei niin väliä viitan kuosilla tai värillä, sillä jo leikkaus itsessään on selvä eye-catcher.

cape 5

Céline

Ralph Lauren

Tibi

Vyötärön korostus – Katseet vyötäröön! Anna naisellisten muotojesi tulla kunnolla esille vyötäröäsi korostamalla. Oli sitten asusi löysä tai tyköistuva voit lisätä siihen vyön. Paksu ja hieman erikoisempi vyö tuo lisää mielenkiintoa asukokonaisuuteen.

Roberto Cavalli

Marni

Vionnet

Kelsiturkit – Pörrö- ja karvatakkien rinnalla kelsiturkki on muodikas valinta tänä syksynä. Mokka- ja nahkatakin alla oleva lampaankarva on paitsi lämmin myös mielenkiintoinen yksityiskohta. Takki on jo itsessään huomiota herättävä vaatekappale, joten se sopii erinomaisesti niille, jotka vierastavat värejä tai printtejä

Donna Karan

Altuzarra

Mitkä tulevan syksyn trendeistä ovat sinun suosikkisi? Entä inhokit?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 kommenttia

 1. Emma 05.09.2015

  Mun suosikki on tuo koko harmaa?

  Vastaa
  • Metti Forssell 08.09.2015

   Se on kyllä yksi munkin lemppareista! 🙂

   Vastaa
 2. Koo 05.09.2015

  Mun suosikki on trendi on tuo boheemisuus, 70-luku ja hatut! Pastellisävyt ei taas mun mielestä sovi syksyyn.

  Vastaa
  • Metti Forssell 08.09.2015

   Kyllä! Munkin tuli hankittua paljon vaatteita kesän aikana, joissa on boheemi & 70-luvun -vibaa, joten kiva että trendi jatkuu vielä syksylläkin ja vaatteita ”voi” käyttää vielä syksymmälläkin. Pastellisävyt voivat olla ihan kiva piriste muuten tummien syysvärien joukossa. Esimerkiksi vaaleanpunainen neule näyttää aika kivalta yhdistettynä harmaaseen… 🙂

   Vastaa