LINNANMÄKI

Olen täysin unohtanut jakaa kanssanne muutamat kuvat viime kesän Linnanmäki reissultamme. Halusimme viedä tyttäremme ensimmäistä kertaa huvipuistoon, vaikka pikkuisella onkin ikää vasta reilu vuosi. Tyttäremme oli aluksi aivan ihmeissään isoista värikkäistä laitteista sekä sadoista kiljuvista lapsista. Hetken ihmettelyn jälkeen pääsimme kuitenkin koko perheen voimin testaamaan muutamia laitteita ja tyttäremme naurunkiljahduksista päätellen hän oli enemmän kuin innoissaan. Ainoaksi ongelmaksi osoittautui se, ettei hän koommin olisi jaksanut jonotella uusia kierroksia varten. Hänen mielestään parempi tapa olisi ollut vain istua paikoillaan ja antaa muiden jonottaa, haha 😀 Täytyy myöntää, ettei tyttäremme ollut perheen ainoa huvittelija vaan kyllä muutkin saivat omat osuutensa. Kuka sanoi, että Linnanmäki olisi ainoastaan lapsille?

Päivä sattui olemaan yksi kesän harvoista lämpimistä päivistä, joten päälle valikoitui hyvin kesäistä ja keveää. Ai että kuinka olen ihastunut tuohon Sandin pitsipaitaan. Paita on täysin läpikuultava, mutta laatikkomaisen mallinsa ja umpinaisen kaula-aukkonsa vuoksi paita sopii erinomaisesti myös arkikäyttöön. Paita on Sandin kevät/kesä 2016 mallistoa, joten sitä saa kaupoista vasta ensi helmi-maaliskuussa. Mutta hyvää kannattaa odottaa! 🙂

I had completely forgotten to post these amusement park pictures that were taken back in the summer. We were at an amusement park, called Linnanmäki, located in Helsinki. We wanted to take our 1-year-old to see all the attractions, but turned out she was more interested in other kids there. Maybe she was a little bit too young to enjoy Linnanmäki to the fullest, but anyway we had a fun family day.

The day was one of the warmest days in the whole summer so I got the chance to wear something summery and light. I had a beautiful lace top compared casually with jeans. Perfect everyday look. The top is see-through, but because of its boxy model, it is suitable for everyday use. The top is part of ss16 collection, which means it is not available until next February/March.

Photos: Niki Strbian

Lace top: Sand (available in Spring 2016)

Jeans: Zara

Sunnies: Dolce & Gabbana

Bag: Chanel

Shoes: Gianvito Rossi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

6 kommenttia

 1. Linnea 11.09.2015

  Oot niin upea!!!! Ihanat vaatteet ja meikki ja hiukset. Sulla on täys 10 tyyli! Ihanaa viikonloppua sulle <3

  Vastaa
  • Metti Forssell 12.09.2015

   Kiitos! <3 Ihanaa viikonloppua sinullekin 🙂

   Vastaa
 2. Nimetön 12.09.2015

  voisitko tehdä jotain meikkipostausta esim. videolla tekisit meikkisi tai sitten ihan vain kuvien avulla vaihe vaiheelta? sun meikki näyttää aina niin kauniilta 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 12.09.2015

   Kiitos ehdotuksesta, ehdottomasti toteutan! 🙂

   Vastaa
 3. Jonna 12.09.2015

  Moikka Metti! Ensiksi täytyy antaa ruusuja blogistasi, tämä on nopeasti kirinyt suosikkieni joukkoon ja tyylisi on upea. Ja vielä sinun tyylitajusi yhdistettynä Nikin upeisiin asukuviin – iso peukku täältä! Olisin esittänyt toiveen silmämeikistäsi, muutkin meikkijutut toki kiinnostaisivat 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 12.09.2015

   Kiitos paljon Jonna! Näin aloittelevana bloggaajana kommenttisi lämmittää mieltä todella paljon! 🙂 Ja kiitos postaustoiveesta, yritän toteuttaa mahdollisimman pian. Monet ovat nimittäin meikkipostausta toivoneet… Mukavaa viikonloppua 🙂

   Vastaa