KINDLY ASKING A FEW MINUTES OF YOUR TIME

Hei kaikki! Olisin erittäin kiitollinen, jos jaksaisitte auttaa minua kouluprojektissani vastaamalla laatimaani kyselyyn. Kysely liittyy Stockmannin asiakaspalveluun ja sen laatuun. Kysely on todella lyhyt ja vastaaminen kestää vain muutaman minuutin. Kiitos paljon jo etukäteen teille kaikille ihanille, jotka autatte minua tässä kouluprojektissani. Kyselyyn pääsette tästä.

Hyvää yötä xx

Hi everyone! I would be very grateful if you could help me with my school project by answering to this short questionnaire. The questionnaire is about the quality of Stockmann`s retail customer service. It takes only a couple of minutes to do the inquiry. Thank you in advance for helping me with my project. You can find the questionnaire here.

Good night xx

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

1 kommentti

  1. Metti Forssell 11.09.2015

    Kiitos niin paljon kaikille, jotka jaksoitte vastata kyselyyn <3 Tämä auttoi todella paljon!
    A big thanks to all of you who answered this inquiry <3 You helped me out a lot!

    Vastaa