METTIF2HAND

Näin sunnuntain ratoksi, päätin pistää pystyyn pienen insta-kirppiksen. Minun on jo pitkään pitänyt viedä vähälle käytölle jääneitä vaatteita ja asusteita kirpparille myytäväksi, mutta aika ei ole yksinkertaisesti riittänyt siihen. Sitten sainkin idean! Päätin perustaa oman instagram-tilin näille myytäville vaatteille. Nyt voit seurata tiliäni @mettif2hand, jonne päivittelen uusia juttuja päivittäin/viikottain myytäväksi. Kaikki myytävät vaatteet, asusteet ja kengät ovat erinomaisessa kunnossa, monet niistä täysin käyttämättömiä. Mielelläni vastaanotan kaikki lisätiedustelut ja tarjoukset sähköpostiini osoitteeseen [email protected] Kaikki tuotteet lähetän postitse!

Toivottavasti minulla liian vähälle käytölle jääeet vaatteet löytävät uuden, paremman kodin 🙂

 

For a long time now, I have been meaning to go to the flea market and sell some of my old clothes. I just haven`t been able to find the time for that. Then I had an idea. I opened a new instagram account to sell my old clothes. Now you can follow my account @mettif2hand, where I will update new things daily/weekly. All the clothes, accessories and shoes that I`m selling are in excellent shape. There are many items I haven`t ever worn. I`m happy to answer all of your questions if needed. Please send all of the questions and possible offers to my e-mail [email protected] Preferably I will send all the products, no pick-ups please!

Happy shopping 😉

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

4 kommenttia

 1. EMS 13.09.2015

  Ihanaa Metti nämä olivat sunnuntai-iltaa piristävä uutinen! Todella kivaa kun laitat eteenpäin ihania vaatteitasi ja asusteitasi joita olet käyttänyt vähän. Moni ihanuus löytää varmasti ihanan kodin, toivottavasti jonkin kohdalla myös minulta.
  Oikein ihanaa alkavaa viikkoa sinulle ja upealle perheellesi. <3
  Eveliina

  Vastaa
  • Metti Forssell 14.09.2015

   Kiitos paljon, kiva että pidät insta-kirppiksestä! 🙂 On kivaa, että minulle liian vähälle käytölle jääneet vaatteet ja asusteet saavat uuden kodin 🙂 Toivottavasti sinäkin löydät sieltä jossain vaiheessa jotain kivaa! Ihanaa viikkoa myös sinulle ! 🙂

   Vastaa
 2. Mrk 14.09.2015

  Hei Metti,

  ohjautuukohan postini suoraan roskapostiisi? Olen ollut ostamassa pariakin vaatetta, mutten ole saanut vastausta.

  Vastaa
  • Metti Forssell 14.09.2015

   Hei! Kiitos kun kommentoit tänne, viestisi olivat menneet roskapostiin. Vastaan sinulle e-maililla 🙂

   Vastaa