LEATHER SKIRT INSPIRATION

Nahkahame on kuulunut vaatekaappini kulmakiviin jo monet vuodet. Hyvin istuva nahkahame on monikäyttöinen ja tyylikäs vaatekappale. Löysin muutama päivä sitten itselleni ihanan kynämallisen nahkahameen. Kynähameen istuvuus täytyy olla täydellinen, jotta hame näyttää hyvältä. Yleensäkin kaikkien nahkavaatteiden täytyy istua täydellisesti, jotta ne näyttävät hyvältä.

Klassisen silkkipaita + kynähame combon sijasta silmiäni viehättää paljon enemmän tällainen rento pukeutumistyyli, mikä kuvissakin näkyy. Nahkahame yhdistettynä swetariin, pehmeään pooloon tai farkkupaitaan näyttää todella hyvältä. Pidän tyyleistä, joissa rikotaan normeja. Naisellisen kynähameen pariksi laitetaankin lenkkarit ja t-paita eikä aina niitä perus korkoja ja siistiä paitaa. Mitä mieltä te olette? Minä ainakin tykkään  hurjasti ja tulette varmasti pian näkemään blogin puolella asukuvia hyödyntäen tätä inspiraatiota.

A leather skirt is one the corner stones in my wardrobe. It is easy to combine with different tops to create completely different kind of looks. A pencil skirt + a silk shirt is a classic combo, but I find myself liking a bit more casual combination. How good does a leather pencil skirt look with a sweatshirt or a comfy turtleneck? So good!! A couple a days ago I found a perfectly fitted leather pencil skirt and I can`t wait to wear it white sneakers and a sweatshirt.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

4 kommenttia

 1. Mari 10.09.2015

  Mistä tuo hame on? Pakko saada kans!!

  Vastaa
  • Metti Forssell 10.09.2015

   Se on zarasta 😉

   Vastaa
 2. Ida 11.09.2015

  Sopiiko nahkahame mielestäsi toimistoon? Vai onko materiaali liian ”raju” toimistopukeutumiseen?

  Vastaa
  • Metti Forssell 12.09.2015

   Ei todellakaan! Kun malli on tarpeeksi pitkä ja asiallinen on nahkahame ihanaa vaihtelua toimistopukeutumiselle! 🙂 Rohkeasti vaan kokeilemaan 🙂

   Vastaa