ARMY JACKET AND SUEDE ACCESSORIES

Uusi viikko alkaa ja JES, vihdoin aurinkoa!! Tätä on odotettu. Tänään lähdin hymyssä suin, take-away kahvi kädessä, normaaliin tapaan kohti leikkipuistoa. Tyttäremme energiat ovat luonnollisesti huipussaan aina aamuisin, joten jotain aktiviteettia pitää aina keksiä. Hän viihtyy uskomattoman hyvin puistoissa, joissa on paljon leikkikavereita ja muuta erilaista puuhaa. Tänä aamuna oli kiva kun ensimmäistä kertaa tänä kesänä sain pukea päälleni farkkushortit kevytuntuvatakin sijaan. Tästäkö se kesä vihdoin alkaisi? 

Viikonloppuna ilmat enteilivät jo paremmasta, mutta illat olivat vielä hyvin viileitä. Kävimme mieheni kanssa lauantaina Mattolaiturilla lasillisella ja voi jösses mikä tuuli siellä oli! Minä kunnon vilukissana olin ihan jäässä. Onneksi välillä aurinko näyttäityi pilvien raosta ja lämmitti hetken. Minulla on paha tapa aina lähteä liian vähillä vaatteilla ulos vaikka palelen aina kaikista eniten. Onneksi minulla oli tällä kertaa sentään takki mukana, joka turned out to be a lifesaver.

Jacket: Anine Bing

Top: Zadig & Voltaire

Jeans: Zara

Sunnies: Ray Ban

Bag: Saint Laurent

Shoes: Zara

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

3 kommenttia

 1. Anna 03.08.2015

  Chic! Love the bag 😉 greeting from germany xx

  Vastaa
  • Metti Forssell 03.08.2015

   Thanks, love the bag too! 🙂

   Vastaa
 2. Anniina 04.08.2015

  Täydellinen asu, taas kerran! <3 Sun blogista on tullut lempiblogini ja saan ihan älyttömästi inspiraatiota sun asuista. Sen huomaa, että panostat todella tähän blogiin ja asukuvasi ovat yksiä parhaimmista mihin olen ainakaan suomalaisissa blogeissa törmännyt. 🙂 Ihanaa kesän jatkoa!

  Vastaa