WEDDING LOOK

Muutamia viikkoja sitten vietimme ystäväpariskuntamme häitä kauniissa Porvoossa. Sää ei ollut läheskään niin kaunis kuin morsian, mutta onneksi kuitenkin välillä aurinko pilkahteli paksujen pilvien raosta. Vilustumista uhmaten päätin kuitenkin laittaa päälleni hihattoman kesämekon. Olen käyttänyt tätä Sandin juhlamekkoa aikaisemminkin juhlissa ja se on aina ollut a big success. Rakastan mekon pintaa, jossa on hohtavalla langalla ommeltu paljon erilaisia säihkyviä ”kiviä”. Valitettavasti kuvissa mekon pinta ei näytä lainkaan niin kauniilta ja  säkenöivältä kuin livenä. Pohdin pitkään laitanko hiukset kiinni, mutta päädyin kuitenkin astetta rennompaan vaihtoehtoon ja jätin hiukset auki. Kirkkaanpunainen huulipuna sopii mielestäni hyvin muuten neutraalinsävyiseen lookiin. Valitettavasti kuvia ei ole tämän enempää, sillä pienessä kiireessä saimme napattua vain muutaman kuvan juuri ennen kirkkoonmenoa… Mutta parempi nämä kun ei mitään 😉 Mitä mieltä olette häätyylistäni?

A few weeks back we celebrated our friends` wedding. The weather was not the greatest but I wanted to wear a dress anyway. This Sand dress is one of my favourite dresses for fancy celebration. The material is silk and the whole front of the dress is full of different kinds of sequins. Unfortunately the sequins does not look as good in pictures as they do live, but you still get a little feeling of my dress. This dress is ”a forever dress” as it is feminine, classic and chic.  

Dress: Sand

Bag: Chanel

Shoes: Jimmy Choo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

12 kommenttia

 1. Jjanem 31.07.2015

  Kiitos Metti tästä postauksesta, olet jumalaisen kaunis! <3

  Vastaa
  • Metti Forssell 02.08.2015

   Eipä mitään, ja kiitos 🙂

   Vastaa
 2. Marie 31.07.2015

  Absolutely beautiful wedding look. Your style is so chic yet timeless. I wish you and your family a happy summer 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 02.08.2015

   Oh thank you so much! Have a nice summer 🙂

   Vastaa
 3. Lotta 31.07.2015

  Moi Metti 🙂 Tiiätkö löytyykö vastaavanlaista mekkoa Sandin nykyisestä mallistosta? Mulla on tulossa alkusyksystä yhdet juhlat ja toillanen olis upea sinne. Kiitos jos vastaat 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 02.08.2015

   Moikka! En tiedä onko Sandillä juuri nyt, kun on alet menossa, mutta varmasti tulevan syksyn mallistosta löytyy taas upeita juhlamekkoja. Ja nythän pikkuhiljaa jo ne syksyn jutut alkavat tulla kauppoihin 🙂

   Vastaa
 4. Katja 02.08.2015

  Pakko kyllä sanoa, että olette aivan mahtavan näköinen perhe: kaunis nainen, komea mies ja älyttömän suloinen vauva. 🙂 Teidän kuvia katsoessanne ja tätä blogia lukiessa nousee hymy väkisin huulille, tulee onnellinen tunne teidän puolesta. Kaikkea hyvää perheellenne! ♥ 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 02.08.2015

   Voi kiitos niin kauniista sanoistasi! <3 Olemme onnellinen perhe 🙂 Ihanaa kesänjatkoa sinulle!

   Vastaa
 5. enni 02.08.2015

  Moi, Metti! Kävin kaupassa ja katsoin, että Iltasanomien kannessa on tutut kasvot – meni kuitenkin aikaa, että tunnistin sinut kannesta! Tyylisi, liian avonainen paitasi ja meikkisi kuvassa eivät näyttäneet yhtään samanlaisilta kuin asusi ja meikkisi täällä blogissasi. Heti tulikin mieleen, ettet varmaan itse saanut vaikuttaa tyyliisi kuvissa? Toivottavasti et pahoita mieltäsi tästä kommentista, sillä tarkoituksena ei todellakaan ollut loukata! Olet vaan blogisi kuvissasi (minun mielestäni) paljon tyylikkäämmän ja freesimmän näköinen kuin kansikuvassa 🙂 Aurinkoista kesänjatkoa!

  Vastaa
  • Metti Forssell 02.08.2015

   Moikka Enni! Kiitos kommentistasi. Jokainen lehti stailaa kuvattavansa haluamallaan tavalla. En itse pysty vaikuttamaan siihen ollenkaan. Kiva kuitenkin kun otit asian esille ja mukavaa, että huomasit tuon tyyliseikan. Täällä blogin puolella näkee ehdottomasti parhaiten minun omaa tyyliäni. Mukavaa kesänjatkoa sinulle! 🙂

   Vastaa
 6. Milla 03.08.2015

  Hei Metti!
  Aivan todella lämminhenkinen juttu sinusta Ilta-Sanomissa! Vaikutatte hyvin maanläheiseltä perheeltä vaikka olosuhteiden puolesta voisitte olla jotain muuta 😉 myös onnenne välittyy. Ensimmäinen vauvavuosi kun voi olla haasteellinen. blogiasi on kiva seurata! Jatka samaa malliin! Kivaa kesää perheellenne!

  Vastaa
  • Metti Forssell 03.08.2015

   Hei! Ihanaa kuulla, kiitos paljon 🙂 Ja mukavaa, että pidät blogistani 🙂 Hyvää kesää sinulle!

   Vastaa