FIRST FALL PURCHASE

Suomen kesän ollessa näin kylmä, katseet alkaa väkisinkin kääntymään jo tulevan syksyn juttuihin. Hellemekot ja muut kesävaatteet kiinnostavat yhä vähemmän, vaikka samalla toivo elää vielä helteisestä elokuusta. No syksyhän tulee anyway, joten eikai siinä mitään väärää ole, että tekee jo hankintoja syksylle? Ei varmasti monelle tule yllätyksenä, kun kerron uuden syyshankintani olevan kengät 😀 

Olen todella pitkään metsästänyt ylipolvensaappaita. Olen sovittanut satoja pareja, mutta aina joutunut pettymään. Kaikissa malleissa tuntuu olevan liian leveä varsi. Viime syksynä kävin Jimmy Choon liikkeessä Düsseldorfissa ja heillä sattui olemaan aivan täydellinen saapasmalli. Mustat, korkealla korolla ja ennen kaikkea todella kapea varsi. Valitettavasti jouduin tuolloinkin pettymään, sillä heidän ainoa jäljellä oleva koko oli 36,5. Ja vaikka kuinka yritin survoa 37-jalkaani niihin, tuntuivat kengät liian pieniltä. Kengät jäivät kauppaan, mutta kaihersivat mielessä vielä pitkän ajan. Huomasin kuitenkin pari viikkoa sitten, että Mytheresan Jimmy Choon valikoimaan oli tullut hyvin samantyyppisiä ylipolvensaappaita tänäkin vuonna. Omaa kokoani oli vielä yksi pari jäljellä, joten äkkiä lisäsin ne ostoskoriini. Pari päivää myöhemmin mukava postimies kantoi ison paketin kotiin. Nyt vihdoin sain ne täydelliset ylipolvensaappaat <3

It is hard to think about white summer dresses, sandals and bikinis when the weather is rainy and gloomy all the time. I have already set up my mind for up coming fall. In fact, I already made my first fall purchase. I have been looking for the perfect over-the-knee-boots but haven`t found yet. These kind of boots are always very large for my tiny legs. Last fall in Dusseldorf, I tried on a pair of Jimmy Choo boots. I had heard that they have extremely slim models. Unfortunately, they had only 36,5 size left, and even though I tried to squeeze my 37-sized foot in, they were too small. Fortunately a couple a weeks ago I found similar looking pair from Mytheresa`s Jimmy Choo collection. A few days later a nice postman delivered a large package to our house. My perfect over-the-knee boots had arrived <3

Boots: Jimmy Choo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

16 kommenttia

 1. Jonna 05.08.2015

  Yksi sana: Upeat!

  Vastaa
  • Metti Forssell 06.08.2015

   Kiitos! Oon niin happy että vihdoin löysin itselleni sopivat ylipolvensaappaat 🙂

   Vastaa
 2. Saarae 05.08.2015

  Wau!! Minkälaisiin asukokonaisuuksiin meinaat yhdistää? 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 06.08.2015

   No varmasti ainakin erilaisten mekkojen kanssa. Myöskin minihame/shortsit sopivat näihin hyvin. Lupaan, että syksymmällä tulee paljon asukuvia bootsien kanssa tänne blogiin 🙂

   Vastaa
 3. Mankka 05.08.2015

  Hauska kuva ja tietty ihanat saappaat.

  Vastaa
  • Metti Forssell 06.08.2015

   Kiitti! Mulle tuli heti ajatus, että tällaisen kuvan haluan kengistä 🙂

   Vastaa
 4. Lotta 05.08.2015

  tahtoo kans 🙂 sinulla on kyllä ihan tajuttoman hyvä maku! jaksan seurata blogiasi joka pävä.

  Vastaa
  • Metti Forssell 06.08.2015

   Ihanaa kuulla, että pidät blogista! Kiitos kun seuraat 🙂

   Vastaa
 5. Emmi 06.08.2015

  Vau, todella tyylikkäät saappaat! Omat otk-saappaani ovat lojuneet kaapissa, sillä en oikein osaa käyttää niitä… Ehkäpä saan sinulta uutta inspiraatioita! 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 06.08.2015

   Kiitos! Tänne blogiin tulee ihan varmasti paljon asuja saappaiden kanssa. Toivottavasti saat siitä inspistä 🙂

   Vastaa
 6. Iida 06.08.2015

  Moi Metti! Uusi lukija ilmoittautuu=) Löysin blogiisi muutama päivä sitten, ja oon käynyt jo useampaan kertaan silmäilemässä postauksiasi kesän ajalta. Ihana blogi, niin kauniita kuvia!

  Kengät näyttää upeilta – aah! Kiva että löysit just sellaiset, mitä olit etsinyt.

  Vastaa
  • Metti Forssell 06.08.2015

   Hei Iida! Kiva, että olet löytänyt blogini. Tervetuloa seuraamaan 🙂

   Vastaa
 7. Tiina 06.08.2015

  Kuule, sitten kun kyllästyt kenkiisi niin täällä yksi ilmottautuu ostamaan ne! <3

  Vastaa
  • Metti Forssell 06.08.2015

   Haha selvä homma! …luulen kyllä että niin piiiiiitkän metsästyksen jälkeen en näistä hevillä luovu 😀 ..mutta pidetään mielessä 😉

   Vastaa
 8. Jatta 28.08.2015

  Hei! Olen itsekkin harkinnut jonkun aikaa näiden saappaiden ostoa, niistä satutaan vaan joka paikassa koon valinassa neuvomaan vähän eri tavalla 😀 Jossakin kehotetaan ottamaan puolinumeroa pienempi ja toisissa ihan normaali… Kummin sinä teit? Onko ihan normaali koko vai vähän isompi 🙂

  Vastaa
 9. Metti Forssell 28.08.2015

  Moi Jatta! 🙂 Ottaisin ehdottomasti omaa kokoasi vastaavat tai jopa puoli numeroa isommat! Jimmy Choolla on hyvin kapeat mallit ja minullakin monet heidän kengät koko 37,5 vaikka normaalisti kaikki kenkäni ovat 37. (Tosin näistä saappaista minulla on 37…)

  Vastaa