RAIN RAIN GO AWAY

Blaaaaah, miksi koko ajan sataa? Olin niin innoissani tulla kesäksi takaisin Suomeen ja odotin kovasti, että pääsemme koko perheen voimin nauttimaan ihanasta, kesäisestä Helsingistä. Harmiksemme olemme päässeet tekemään vain murto-osan kaikista suunnittelemistamme kesäjutuista. Terassilounaat on syömättä, kaivaribrunssit pitämättä, lintsi huvittelematta ja golfkierrokset pelaamatta. Pieni toivonliekki lämpimästä kesästä alkaa olla sammumispisteessä. Heinäkuun puoliväli näyttää samalta kuin lokakuun puoliväli, C`m-freaking-oooon! 😀

Blah, why is it raining all the time? I was so excited coming back to Finland and spend the summer here. We had so many summery fun things to do, but haven`t got the chance to do them because of this crappy weather. It is like October in the middle of July.. C`m-freaking-oooon! 😀

Sadepäiviksi hyvää viihdettä on mennä leffaan. Päivänäytökset ovat parhaita, koska silloin salit ovat aika tyhjiä. Saksassa olon jälkeen on mukava katsella leffoja taas englannin kielellä, sillä Saksassa kaikki leffat ja tv-ohjelmat dubataan. Dubbaus oli aluksi ärsyttävää, mutta siihen tottui kuitenkin nopeasti. Jos ei muuta niin ainakin se tehosti saksankielentaitoja!

One of the best ways to spend a rainy day is going to the movies. I like day time movies when the theatre is fairly empty. I have missed the original movies a lot. All of the movies and TV-programs were dubbed/synchronised in Germany. It was so irritating at first but I got used to it quite quickly. For what its worth it is definitely a good way to learn to speak german.

Silkkipaidat ovat kuuluneet vaatekaappini peruspilareihin jo useiden vuosien ajan. Tämäkin Filippa K.n paita on n. 3-4 vuotta vanha, mutta silti vielä good as new. Ehdottomasti pienen investoinnin arvoinen. Klassinen silkkipaita farkkujen ja korkojen kanssa sopii jos mihinkin menoon – tällä kertaa leffaan.

Silk shirts have been an important part of my wardrobe for years. This Filippa K shirt is several years old, but still good as new. Quality silk shirts are definitely worth investing in. Classic silk shirt, jeans and heels is a combination almost for every occasion – this time perfect for the movies.

Photos: Niki Strbian

Shirt: Filippa K

Jeans: Zara

Watch: Rolex

Bracelets: Filippa K, H&M

Bag: Saint Laurent

Shoes: Zara

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

13 kommenttia

 1. M 13.07.2015

  Hei, haluaisin kysyä kuka teki kampauksesi häihisi? Paras ystäväni menee elokuussa naimisiin ja hyvä kampauksen tekijä on metsästyksessä 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 13.07.2015

   Moikka! Luottokampaajani Marica Studio Bliss- kampaamosta teki hääkampaukseni!

   Vastaa
   • M 14.07.2015

    KIITOS <3

    Vastaa
 2. Susanna 13.07.2015

  Olet aina niin tyylikäs. En ole vielä päälläsi nähnyt asua, jota en itse pukisi päälleni. haha 😀 Kiitos inspiraatiosta 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 13.07.2015

   Hienoa jos voin antaa inspiraatiota oman pukeutumiseni kautta muille! Kiitos 🙂

   Vastaa
 3. Coterie 13.07.2015

  Tulin piipahtamaan blogiisi pitkästä aikaa nähdäkseni Instagramiin postaamasi kauniin asun kokonaisuudessaan (ihanat farkut ja kengät!). Ja wow, olen todella positiivisesti ilahtunut!; blogi on mennyt hurjasti eteenpäin! Uusi blogipohja on todella paljon selkeämpi ja esteettisempi; päästää laadukkaat kuvat oikeuksiinsa. Ja Nikin kuvat ovat huippuja. Ja asuissa jatkuu sama varma tyyli. 🙂 Upealta näyttää!

  Vastaa
  • Metti Forssell 13.07.2015

   Kiitos kiitos! Oli aika päivittää blogia vähän uuteen suuntaan 😉

   Vastaa
 4. Anni 13.07.2015

  Tosi kaunis asu ja sinä 🙂 kuinka pitkä oot?

  Vastaa
  • Metti Forssell 13.07.2015

   Kiitti 🙂 Olen 176cm.

   Vastaa
 5. Mxmx 13.07.2015

  Välillä vaikea uskoa että olet äiti kun näitä kuvia katselee. Et ole mikään ihan perus mamma! 😀 Älä käsitä väärin tätä kommentia sillä tämä oli tarkoitettu 100% positiiviseksi 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 13.07.2015

   Haha kiitos paljon, positiivisena vastaanotettu 😉 Toki tuon blogissa esille vain yhden puolen itsestäni ja ”äiti-metti” jää tietoisesti blogin puolella vähemmälle. Mutta joka päivä tuolla touhutaan puistoissa ja hiekkalaatikoilla ”ihan perus mammana” tyttäri kanssa 😀

   Vastaa
 6. Jjanem 13.07.2015

  Hei tuutko piistämään siitä mekosta kuvaa blogiin, mikä oli sulla siellä häissä? Näin instagrammissa kuvan ja saisit taas tuhannet lukijat haukkomaan henkeä… Niin kaunis.

  Vastaa
  • Metti Forssell 13.07.2015

   Kiitos 🙂 kyllä varmaan postaan jossain vaiheessa paremman kuvan mekosta tänne bloginkin puolelle.

   Vastaa