WEEKLY WANTIES

Tässä asukokonaisuus, jonka haluaisin vetää päälleni juuri nyt. Huoleton ja tyylikäs rantatunika kauniilla asusteilla varustettuna. Ruskettunut iho ja raikkaan valkoiset kynnet. Valitettavasti helleloma ei ainakaan toistaiseksi ole ollut lähisuunnitelmissamme, joten tämä toimikoon inspiraationa teille kaikille onnekkaille, joilla reissu on suunnitelmissa!

Beach tunic: Emilio Pucci  Straw bag: Sensi Studio  Espadrilles: Soludos  Nail polish: Essie  Body spray: Bobbi Brown

Here`s an outfit I would like to wear now. Easy yet stylish beach outfit. Tanned skin and fresh white fingernails. Too bad that the two most important things are missing: the beach and the sun! 😀 But I hope this can be an inspiration for you guys that are enjoying the sun at the moment… 

Beach tunic: Emilio Pucci  Straw bag: Sensi Studio  Espadrilles: Soludos  Nail polish: Essie  Body spray: Bobbi Brown

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

4 kommenttia

 1. Susa 14.07.2015

  Ihana rantakassi!

  Vastaa
  • Metti Forssell 17.07.2015

   Eikö! Niin ihanan kesäinen 🙂

   Vastaa
 2. A 14.07.2015

  Niinpä, voi kun olisi loma tiedossa! Tää Suomen ”kesä” on ihan uskomaton…

  Vastaa
  • Metti Forssell 17.07.2015

   Niimpä.. aika harmaata ollut koko kesä :/

   Vastaa