MONDAY OUTFIT

Hello Monday! Uusi viikko on täällä taas. Edessä iso kuppi kahvia ja pino tekemättömiä kouluhommia. Lomamoodissa ja kesäisissä fiiliksissä edelleen mennään vaikkei kesästä ole tietoakaan. Viikonloppu meni nopeasti kavereiden ja perheen kanssa. Perjantaina olimme ystäväporukalla syömässä ja lauantaina vietettiin laatuaikaa perheen kanssa Helsingissä pyörien. Todella ”perinteinen” viikonloppu. Ja innostuimpa vielä eilen illalla siivoamaan koko vaatehuoneemme! Taas lähti monta Ikean kassillista tavaraa kirpparille. Pitäisi vaan vielä päättää laittaisinko ne itsepalvelukirpparille niin kuin yleensä teen vai kerkeisinkö itse lähteä myymään. En ole koskaan aikaisemmin ollut esimerkiksi Hietsussa myymässä, voisi olla ihan hauskaa. 

Aijemmin tässä julkaisemassani postauksessa tämä farkkuhame oli yhdistetty korkeisiin korkoihin ja farkkupaitaan, luoden hieman naisellisemman ja huolitellumman kokonaisuuden. Mitä mieltä olette nyt tästä näiden kuvien paljon rennommasta lookista tennareiden ja samaisen farkkuhameen kanssa? Kumpi kolahtaa paremmin?

Hello Monday! I have a cup of coffee and a pile of undone school work in front of me. I`m still in vacation mode and somehow it is quite difficult to consecrate on school at the moment. I have to step my game up.. Last weekend was nice, dining with friends and spending quality time with my family. Oh and I also cleaned up our entire closet. Now I have many huge Ikea bags full of clothes waiting to be taken to the flea market. I have usually dumped the old clothes in self-service flea markets but this time I thought it would be fun to sell the clothes myself.

Earlier in this post I wore the same denim skirt as in these pictures. The earlier outfit is much more feminine and neat. Which one of the looks you prefer? Feminine or casual?

Photos: Niki Strbian

Knit: Gina Tricot

Skirt: Massimo Dutti

Leather Jacket: Zara

Shoes: Adidas

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

8 kommenttia

 1. Jjanem 27.07.2015

  Mun mielestä toi hame kolahtaa kyllä kaiken kanssa, ihanaa kun nykyään on ihan okei pukeutua naisellisesti mutta rennosti! Ei aina tarvitse olla niitä tappokorkoja jalassa. Varsinkin kun asun paikassa missä ajetaan jokapaikkaan autolla, niin tulee melkein aina vedettyä tennarit jalkaan:D Hassua miten muuten nuo ”ikivanhat” adidakset on tullut muotiin. Näyttävät kyllä tyylikkäiltä, mutta itse haaveilen niistä värikkäistä joita ei tunnu kunnon kokoja tai oikeeta väriä löytyvän mistään.

  Ps. Kaikki aikanaan, mutta täällä yksi kärsimätön odottaa niin paljon kuvia niistä häistä!;)

  Vastaa
  • Metti Forssell 30.07.2015

   Farkkuhame on kyllä monikäyttöinen vaatekappale ja ehdoton must-have vaate tänä kesänä. Ja olen kanssasi samaa mieltä kengistä – ihanaa kun tämän hetken trendit ”sallivat” tennareiden käytön lähes joka paikassa 😀 Olen tykännyt tosi paljon noista Adidas superstareistani ja sellaiset värikkäätkin olisivat tosi kivat!

   Vastaa
 2. Karoliina 27.07.2015

  Magee asu, mutta mun mielestä se edellinen on enemmän sua. Tosin sulle nyt sopii mikä vaan… 😀

  Vastaa
  • Metti Forssell 30.07.2015

   Kiitos kommentista. Naisellinen lookki on kyllä mieleeni 🙂

   Vastaa
 3. Laura 27.07.2015

  Moikka Metti!

  Milloin oot ostanut mustan villapaidan gina tricotista? Mahtaisiko niitä vielä löytyä? 🙂 kiitos jo etukäteen vastauksesta!

  P.s Hame näyttää todella hyvältä sneakereiden kanssa 😉 !

  Vastaa
  • Metti Forssell 30.07.2015

   Kiitos kiva kuulla 🙂 Neule on varmaan ostettu noin pari vuotta sitten… Mutta varmasti tuollaisia perusneuleita sieltä löytyy aina.

   Vastaa
 4. Nimetön 28.07.2015

  Kirppis kuulostaa hyvältä!! Infoathan sitten täällä mihin kirppismuotoon päädyt että tietää lähteä apajille!! <3_____<3 😀

  Vastaa
  • Metti Forssell 30.07.2015

   Haha, kyllä mä infoan täällä blogissa sitten niin pääsette katsastamaan apajat 😉

   Vastaa