WEEKLY WANTIES

 

Olivatpa kenkäsi sitten sandaalit, korkokengät tai ballerinat on niissä oltava nyörit tänä kesänä. Nyörilliset kengät ovat mielenkiintoiset ja seksikkäät. Tuovat varmasti asuun kuin asuun huomiota. Minähän kenkähulluna olen tietysti jo hurahtanut näihinkin 😀 Mielessäni pyörii miljoonia asuja joihin tarvitsisin tällaiset kengät. Myös gladiaattori-henkiset kengät tekevät vahavan paluun niin matalapohjina kuin korkokenkinäkin. Minulta löytyy jo entuudestaan nyörillisiä kenkiä, mutta kaipaisin paria, jotka olisivat hieman rohkeammat. Tuollainen pitkävartinen malli houkuttelisi kovasti. Pohdinta jatkukoon… Mitä mieltä sinä olet? Mikä ylläolevista pareista on sinun suosikki?

Lace-up shoes are one of the biggest trends this summer. Doesn`t matter weather you wear sandals, heels or ballerinas they should be lace-ups. Lace-up shoes are definitely a statement piece in an outfit. They bring interest and sexiness into an outfit. I have been craving for lace-up heels for some time now. I think that those lace-up boots looks especially good. Deliberation continues… What do you think of this trend? Which pair is you favourite?

1. Missguided (find here)

2. NLY Shoes (find here)

3. Zara (find here)

4. Asos (find here)

5. Jimmy Choo (find here)

6. Asos (find here)

7. Gianvito Rossi (find here)

8. Missguided (find here)

9. Asos (find here)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

8 kommenttia

 1. Jjanem 28.07.2015

  Juuri kyseisiä kenkämalleja olen Missquidelta kuolannut, mutta hieman arveluttaa tilaaminen ja koko. Onko koot suht samankokoisia, vai pitäisikö valita jotenkin pienempi tai isompi kenkien suhteen?:D

  Vastaa
  • S 28.07.2015

   Ottaisin ite 5 tai 7 🙂

   Vastaa
   • Metti Forssell 30.07.2015

    Ne on ihania! 🙂

    Vastaa
  • Metti Forssell 30.07.2015

   Nuo ovat kyllä tosi mageet 🙂 ..en valitettavasti osaa sanoa Missguidedin koosta. En ole koskaan tilannut heiltä..

   Vastaa
 2. jasmin 29.07.2015

  Hei Metti!
  Luetko itse blogeja ja jos luet niin minkä nimisiä? Olet todella ”perillä” kaikesta mikä on nyt muodissa niin mistä kaikkialta luet muotimaailmaan liitttviä asioita?
  Hyvää kesää sinulle,
  Jasmin

  Vastaa
  • Metti Forssell 30.07.2015

   Moikka Jasmin! Olen tullut tähän blogimaailmaan vähän jälkijunassa enkä hirveästi seuraa muita blogeja. Ainoa blogi jota seuraan säännöllisesti on ystäväni Hannan (Strictly Style). Inspiraatiota omaan pukeutumiseeni kerään blogien sijaan enemmänkin muotilehdistä ja instagramista. Hyvää kesää!

   Vastaa
 3. i 29.07.2015

  Hei! Ihailen kovasti Rolexiasi ja haluaisin tilata samankaltaisen mutten ole varma koosta. Osaatko sanoa minkä kokoinen kellosi on halkaisijaltaan?

  Vastaa
  • Metti Forssell 30.07.2015

   Hei! Kelloni on halkaisijaltaan noin 4cm (olisko tarkka koko 38mm) Tykkään juuri siitä, että kellon on hieman isompi ja ”maskuliininen”

   Vastaa