LIPSTICK TIP

Haluan jakaa kanssanne pikaisen huulipunavinkin. Olen pitkään suosinut MAC -merkin huulipunia niiden loistavan kestävyyden vuoksi. Päivän aikana ei tarvitse montaa kertaa punaa lisäillä, söisit tai joisit sitten kuinka usein tahansa. Ostan MACin huulipunia edelleen, mutta ne eivät ole mitään ihan halpoja. Haluaisinkin nyt vinkata teille yhdestä uudesta huulipunasta, jota pääsin yhteistyössä Nordic Cosmeticsin kanssa testailemaan. Kyseessä on Max Factorin X Lipfinity huulipunat. Olin todella positiivisesti yllättynyt tähän uutuustuotteeseen! Ihanan pehmeän ja kosteuttavan koostumuksen lisäksi, huulipuna pysyy huulilla ihan mielettömän hyvin. Huulipuna on riittoisa, tuntuu miellyttävältä eikä sen hintakaan ole suolainen (ovh. 12.50€). Kokoelmasarjasta löytyy 12 mehukasta sävyä, joista yläpuolella ovat kolme suosikkiani.

Arkena käytän vähän meikkiä. Minulle riittää vain pieni sipaisu poskipunaa ja huulikiiltoa. Joskus on kuitenkin kiva saada vähän enemmän pirteyttä ja energiaa kasvoille. Silloin käytän kirkkaanvärisiä huulipunia. Varsinkin kesällä päivettynyttä ihoa vasten erilaiset pinkit ja muut punaisen sävyt näyttävät todella hyvältä. Muuta meikkiä ei edes tarvitse! Pinkki on aina ollut oma kesäsuosikkini ja kirkkaanpunainen puolestaan ympärivuotinen klassikkoväri. Tänä kesänä olen kuitenkin innostunut sävystä, jota en ole aikaisemmin käyttänyt koskaan. Oranssin- ja korallinsävyt ovat olleet käytössä nyt jatkuvasti. Koralli on todella kaunis sävy ja paljon armollisempi monien kasvoille kuin pinkki tai kirkkaanpunainen. Suosittelen lämpimästi testaamaan! (Kuvan huulipunasävy: ” Ever Sumptious”)

Värisävyt vasemmalta oikealle: Just Alluring, Always Chic ja Ever Sumptious

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

7 kommenttia

 1. Nimetön 26.07.2015

  Oi wau! Kiitos vinkistä! Todella kauniita huulipunia ulkoisestikin, näissä on jotain YSL:ää ! 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 26.07.2015

   Totta! Olin itsekin todella positiivisesti yllättynyt koko konaisuuteen! 🙂 Suosittelen kokeilemaan 🙂

   Vastaa
 2. sara 26.07.2015

  Ihosi näyttää älyttömän hyvältä! Olisi mukava kuulla vaikka omassa postauksessaan miten hoidat ihoasi – mitä tuotteita suosit, miten ruokavaliossasi huomioit ihon hyvinvoinnin jne 🙂 Kiitos kaunista blogista ja aurinkoista kesän jatkoa!

  Vastaa
  • Metti Forssell 26.07.2015

   Kiitos. Tulen postaamaan ihonhoidosta lähitulevaisuudessa 🙂 Kiitos toiveesta!

   Vastaa
 3. Mari 29.07.2015

  Mitkä on sun lemppari MAC huulipunat? 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 30.07.2015

   Ehdottomasti kesäsuosikkini ovat ”Barcelona Red” ja ”What a feeling” 🙂

   Vastaa
 4. Elina 02.08.2015

  Ihanan värisiä huulipunia! Etenkin tuo huulillasi oleva puna on kauniin värinen. Tosin putkilossa ollessaan se näyttää hieman liian oranssilta, mutta eihän se sävy koskaan ole sama huulilla ja putkilossa.

  Kysyisin myös, että ovatko silmäsi oikeasti eri väriset vai onko se vain joku valoilmiö? Kuvassa oikea silmä näyttää ihan siniseltä ja vasen vihreältä. Olen aina halunnut eri väriset silmät, koska se näyttää niin erikoiselta, mutta ei ole omalle kohdalle osunut. Joudun siis ihmettelemään toisten silmiä. 🙂

  Vastaa