LWD

Helppoa, huoletonta ja tyylikästä. Siinä kolme tärkeää elementtiä kesäpukeutumisessani. Minulta usein kysytään mitkä asiat ovat vaatekaappini kulmakivia ja tällainen valkoinen kesämekko on ehdottomasti yksi niistä! Niin monikäyttöinen ja helppo yhdistää muiden vaatteiden kanssa. Väreillä voi leikitellä, sillä kaikki värit sopivat valkoisen kanssa!

Näissä kuvissa oleva mekko on juuri hyvä esimerkki monikäyttöisestä valkoisesta mekosta. Monet puhuvat aina, että LBD (little black dress) täytyy jokaisen naisen vaatekaapista löytyä. Rohkenen kuitenkin väittää, että LWD on vieläkin monikäyttöisempi ja enemmän must-have kuin LBD. Musta mekko menee monesti liian juhlavaksi, mutta valkoinen on rennompi ja myös arkisempi vaihtoehto. Tämä ei kuitenkaan sulje pois sitä, etteikö valkoisesta saisi todellakin juhlavaa niin halutessaan. Esimerkki: Musta ja valkoinen pitsi. Musta pitsi voi olla hyvin haasteellinen saada toimimaan arkikäytössä toisin kuin valkoinen. Entäpä silkki? Sama juttu, musta silkki on mielestäni hyvin juhlava, mutta valkoinen toimii erinomaisesti esimerkiksi farkun kanssa. Tottakai täytyy mainita, että mekon malli vaikuttaa huomattavasti enemmän juhlavuuteen/arkisuuteen kuin materiaali, mutta itse liputan LWD puolesta!! Mitä mieltä te olette? Musta vai valkoinen?

Postaan vielä myöhemmin tällä viikolla tästä samasta aiheesta ja etenkin siitä miten minä teen yksinkertaisesta valkoisesta mekosta monikäyttöisen eri tilaisuuksiin.

 

Easy, casual and stylish. My three cornerstones to summer wear. People often ask me what are the cornerstones of a perfect wardrobe? A white dress is a one must-have for sure. I even dare to say that LWD (little white dress) is more important to have than a LBD (little black dress)! I feel that LWD is more versatile and easy to combine with different things. LBD can often be too fancy for everyday use and can be hard to ”dress down”. An example: Black and white lace. Black lace is very fancy but white lace is suitable for everyday wear. Especially in the summer a white lace dress is a must-have. Or an other example: silk. Black silk is quite fancy but I use white silk with denim all the time. Nevertheless, white dresses can easily be worn in the evening and to fancy occasions. Of course I have to admit, that the model of the dress has a bigger impact on the fanciness/casualness than the material. But I`m rooting for LWD!! What do you think? Black or white? I`m going to post later this week about this same thing and I will show you how I make my LWD versatile for different occasions.

Dress: Filippa K

Bag: Saint Laurent

Shoes: Zara

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

8 kommenttia

 1. d 01.07.2015

  Kaunis asu ja kaunis sinä, niin kuin aina. Sulle sopii muuten hyvin myös hiukset kiinni 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 02.07.2015

   Kiitos. Tykkään pitää hiuksia myös kiinni, mutta olen niin olemattoman huono laittamaan hiuksia, että yleensä aina helpoin tapa on jättää vaan auki 😀

   Vastaa
 2. eeva 02.07.2015

  Onko tämä valkeamekko tämän kesänmallistoa.Ja mistä ostit sen? KIITOS

  Vastaa
  • Metti Forssell 02.07.2015

   Tämä on valitettavasti jo vanhempaa mallistoa. Mekko on Filippa K.n liikkeestä Mikonkadulta Helsingistä! 🙂

   Vastaa
 3. jasmin 02.07.2015

  Oon kans samaa mieltä sun kans. Valkoinen on freesimpi ja monikäyttöisempi kuin musta!

  Vastaa
  • Metti Forssell 02.07.2015

   Kiva! Ainakin näin kesällä 😉

   Vastaa
 4. beautybox-by S 06.07.2015

  Kaunis mekko ja olet kyllä upea! 🙂

  Vastaa
 5. Metti Forssell 06.07.2015

  Voi kiitos 🙂

  Vastaa