WEEKLY WANTIES

Eipä tänä kesänä turhan monta kertaa ole päässyt ulos ilman takkia. Nahkatakit ovat kuuluneet vakiovarusteisiini nyt jo pidemmän aikaa, sillä Saksassa paksun villaneuleen kanssa niitä pystyi käyttämään talvenkin läpi. Nyt kaipaisinkin nahkatakkien rinnalle jotain hieman erilaista. Rakastan nahkatakkien rentoutta ja etenkin sitä, miten ne tuovat särmää asuun kuin asuun. Army henkinen rento takki voisikin olla seuraava takkihankintani. Se olisi yhtä helppo yhdistellä erilaisten asujen kanssa kuin nahkatakki. Se sopisi ihanasti niin kesäisten pitsimekkojen pariksi kuin taas syksyllä neuleiden ja nahkahousujen kanssa. Takki toisi myös kivasti väriä minun ”värittömään” vaatekaappiini. Army green kun sopii täydellisesti mustan, valkoisen ja harmaan kanssa.

Jacket: Maison Scotch  Dress: Mes Demoiselles  Lipstick: Make Up Store

 

This summer has been very cold. In fact, I have not left the house once without a jacket. I have used my leather jackets so many times, I can not even count. Now I would like to have a jacket that is as nice, cool and casual as a leather jacket. Maybe an army jacket could be perfect for me? That would make the overall look effortless yet stylish. Easy to combine with cute lace dresses during the summer but would also work with chunky knits and leather pants in the fall. The jacket would also bring the much needed colour to my wardrobe. Army green looks particularly good with black, white and grey.

Jacket: Maison Scotch  Dress: Mes Demoiselles  Lipstick: Make Up Store

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *