FROM DAWN TO DUSK

Kiireisen arjen keskellä moni nainen vaatii vaatekaapiltaan paljon. Vaatteiden pitää olla helppohoitoisia, hyvälaatuisia ja tyylikkäitä. Niiden täytyy olla monikäyttöisiä ja helposti varioitavia. Kuten viime postauksessa lupailin, tulen tuomaan esille miten yhdellä samalla mekolla voi mennä aamusta iltaan. Itselläni kyseessä oli päivä, joilloin olin kaupungilla kavereiden kanssa sekä lapsen kanssa puistossa. Myöhemmin illalla oli vielä illallinen ravintolassa. Samalla mekolla ja lähes samoilla asusteilla mentiin koko päivä. 

Fabulous, busy women need to have clothes that are easy and versatile. Pieces you can wear from dawn to dusk. I find my most used clothes to be the ones that are the most versatile. Like this cute white dress below. I wore it for a shopping day with friends and to the park with my daughter. In the evening I wore it for dinner just by changing the shoes.

Kesäpäivinä valkoinen mekko on loistava valinta. Raikas, kesäinen ja sopii varmasti ihan jokaiselle. Mekon kaveriksi nahkatakki, joka tuo asuun hieman mielenkiintoa ja kontrastia. Toki nahkatakin sijaan voi laittaa esimerkiksi rennon bleiserin tai farkkutakin jos nahkatakki tuntuu itselle liian rajulta vaihtoehdolta. Nyt suuressa muodissa olevat mokkatakit voisi olla myös yksi erittäin kiva vaihtoehto valkoisen mekon kanssa. Halusin tuoda asuun hieman sporttivibaa, joten jalkoihin sujautin yhdet Adidas-suosikkini. Vaikea valinta Superstarien ja Stan Smithien väliltä, sillä molemmat ovat niin kivoja. Lenkkareilla jaksaa temmeltää puistoissa lapsen kanssa, mutta onneksi tämän hetken muoti ”sallii” lähteä niillä myös shoppailukierrokselle. Ai kun kätevää…

White dress is a perfect choice for summer. It is so fresh and beautiful. I combined my dress with my favourite leather biker jacket because I wanted to have a little contrast to my outfit. A loose fitted blazer or a denim jacket would work as well if the roughness of the leather jacket is too much. I wanted to bring also a sport vibe to the outfit so I wore my Stan Smith sneakers. It was a difficult decision between Adidas Superstars and Stan Smiths as they both are so comfy and nice looking. My two most worn pairs at the moment!

Kengät vaihtoon ja tukka auki – uusi look on valmis. Jalkaan naiselliset ja seksikkäät korkokengät, jotka tuovat taas ihan uudenlaisen fiiliksen asuun. Aikaisemmin sporttinen ja ranto päiväasu muuttui nopeasti täydelliseksi ilta-asuksi. Olisiko tässä juuri sopiva asu teille tulevan viikonlopun eri menoihin?

Mukavaa viikonloppua rakkaat lukijani <3

Just by changing the shoes I have a completely different look for dinner. The sporty look have changed into a feminine and sexy look. So easy and simple. I like! Maybe here is an outfit option for you to different occasions this weekend? Have a good one! <3

Kuvat: Niki Strbian

Leather jacket: Zara

Dress: Zara

Bag: Céline

Sunnies: Ray Ban

Sneakers: Adidas / Heels: Roberto Festa

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

11 kommenttia

 1. Johanna 03.07.2015

  Kiva postaus, ihana mekko! Ja muutenkin, todella kiva blogi sinulla.

  Pakko kommentoida, että loistavasti on leikkipuistossa mennyt, jos mekko on ollut sen jälkeen vielä valkoinen!:)

  Vastaa
  • Metti Forssell 06.07.2015

   Kiitos, ihana kuulla, että pidät blogista!! hah joo, kyllä saa olla varovainen valkoisen mekon kanssa leikkipuistossa 😀

   Vastaa
 2. Emppu 03.07.2015

  Siis wau mitä kuvia!! 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 06.07.2015

   Kiitos! Niki Strbian on huippu kuvaaja! 🙂

   Vastaa
 3. Susanna 04.07.2015

  Olipa kiva postaus ja todella hienosti toteutetut kuvat! Pidän muutenkin kovasti tyylistäsi ja blogistasi, se on noussut yhdeksi suosikikseni tyyli-/muotiblogien joukossa.

  Vastaa
  • Metti Forssell 06.07.2015

   Oi ihanaa kuulla, että tykkäät blogista! Kiitos paljon 🙂

   Vastaa
 4. Karoliina 06.07.2015

  Tosi upeat kuvat!! 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 08.07.2015

   Kiitos!! 🙂

   Vastaa
 5. Noora 10.07.2015

  Hei,
  kerrassaan ihana tuo mekko, oletko ostanut sen milloin, mahtaakohan löytyä vielä kaupoista? 🙂
  sekä nuo lepardi-korkkarit, ihanat!

  Vastaa
  • Metti Forssell 10.07.2015

   Moikka! Mekko on ostettu muutama vuosi sitten, joten tuota ihan samaa ei varmaan löydy :/ Leo-korkkarit on viime vuonna ostettu Helsingin Ziosta!

   Vastaa
 6. Aino 31.08.2015

  Sulla on kyllä upeat sääret! 🙂 kelpaa käyttää mekkoja. Tosi kivat kuvat tässä postauksessa. 🙂

  Vastaa