FRIYAY LOOK

Suuressa huudossa tämän hetken pukeutumisessa ovat kontrastit ja vastakohdat. Katukuvassa näkee paljon asuja, joissa leikitellään ja yhdistellään villisti erilaisia tyylejä. Löysät svetarihousut yhdistetään silkkitoppiin ja kynähameen pariksi laitetaan lenkkarit. Saattaa kuulostaa hassulle, mutta näyttää vaan niin hyvälle. Voisi melkeen sanoa, että mitä villimpi yhdistelmä, sen parempi lopputulos. Tämä trendi on vienut myös minut täysin mukanaan. Aikaisemmin en olisi kuvitellutkaan laittavani mekon pariksi lenkkareita tai juhlavan hameen kanssa rentoa, löysää neuletta. Nyt jostain syystä en näe enää mitään muuta vaihtoehtoa.

Olen aina ollut kiinnostunut muodista ja seurannut tarkasti tulevia trendejä. Olen kuitenkin ollut hyvin valikoiva ja poiminut muodin maailmasta vain niitä juttuja, jotka eniten miellyttävät omaa silmääni. Ja hyvä niin, sillä oma tyyli syntyy juurikin niistä asioista, joista itse pitää – ei kopioimalla muita tai seuraamalla orjallisesti muotilehtien osto-ohjeita. Toki joskus kannattaa mennä oman mukavuusalueen ulkopuolelle, jolloin saattaa yllättyä positivisesti. Sporttisuus ja kontrastit eivät kuuluneet naiselliseen tyyliini aikaisemmin, mutta kokeilujen kautta olen ottanut tämän trendin omakseni. And there is no going back.

Contrasts are a big trend at the moment. Sweatpants are combined with silk tops and sneakers are paired with pencil skirts. Wild combinations look surprisingly good. I follow fashion very closely and I`m always interested in future trends. My style is feminine so I was quite surprised that this sporty and contrast trend has hit me so hard. I would have never thought that I would combine a fancy skirt with a casual, over-sized knit or that I would pair my evening dress with sneakers. That being said, I think it is good to get out of your comfort zone once in a while and you will be positively surprised. For me, this sporty and contrast trend is here to stay. There is no going back.

 

Photos: Niki Strbian

Knit: Gina Tricot

Skirt: Zara

Sunnies: Ray Ban

Bracelet: Hermés

Bag: Chanel

Shoes: Valentino

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

14 kommenttia

 1. Helen 17.07.2015

  Gorgeous!!

  Vastaa
  • Metti Forssell 17.07.2015

   Thank you so much! 🙂

   Vastaa
 2. Niina 17.07.2015

  Uuh miten upea oot 🙂 Oon jo pitkään kuolannu noita rockstudeja, ne on niin mageet. Minkälainen koko niissä sun mielestä on?

  Vastaa
  • Metti Forssell 17.07.2015

   Voi kiitos! Mun mielestä ne vastaavat aika hyvin kokoa. Jos jalka on hieman leveämpi kannattaa ottaa puoli kokoa isompi.

   Vastaa
 3. Iikku 17.07.2015

  Moikka! Sinä olet kyllä niin upea nainen, etten voi muuta kuin ihailla sydämet silmissä!! Olet ensimmäinen bloggaaja, jonka tyyliä ihailen näin kovasti!:) Ostin hiljattain pitkähihaisen ja lyhytlahkeisen jumpsuitin. Vaatteen malli on ihana ja se istuu hyvin päälle. Niin ihana kuin vaate onkin, mun on ollut tosi vaikea keksiä mitä sen kanssa yhdistelisi. Tuntuu, että ihana vaate näyttää helposti mun käsissäni tylsältä. Olisko sulla supertyylitaiturina hyviä vinkkejä?

  Vastaa
  • Metti Forssell 19.07.2015

   Moikka! Kiitos ihanista sanoistasi ja kiitos että seuraat blogiani! 🙂 Mielestäni jumpsuitit ovat itsessään jo ”statement” -juttu, joten pitäisin asusteet melko yksinkertaisina. Jos laittaa liikaa koruja, vöitä yms. jumpsuitin kanssa, lopputulos on usein sekava ja ei-muodikas. Jumpsuitin kanssa voi yhdistää vähän erikoisemmat kengät, jotka tuovat mielenkiintoa asuun (esim. nyörilliset kengät, jotka ovat tällä hetkellä kovaa huutoa ja sopivat hyvin juuri lyhytlahkeisen asun kanssa!) tai mielenkiintoa voi tuoda esimerkiksi laittamalla hiukset kiinni, isot korvikset ja punaista huulipunaa 🙂

   Vastaa
 4. nanette 19.07.2015

  Voinko kysyä mistä se ihana kultainen mekko on, joka sinulla on instagramissa viikon takaisessa häissä otetussa kuvassa päällä? Ja mistä tuon kaltaisia mekkoja voisi löytää? 🙂

  Vastaa
  • [email protected] 19.07.2015

   Muakin kiinnostaisi tietää samaisesta mekosta <3____<3
   Ja sitten näissä kuvissa esiintyvästä kellosta, mikä merkki ja malli mahtaa olla kyseessä? 🙂

   Vastaa
   • Metti Forssell 19.07.2015

    Moikka! Mekosta on tulossa postaus ensi viikolla 🙂 Kuvissa oleva kello on Rolex Daytona.

    Vastaa
  • Metti Forssell 19.07.2015

   Moi! Mekko on Sandin (pari vuotta vanha) Postaan mekosta myöhemmin ensi viikolla! 🙂

   Vastaa
 5. Sonvas 23.07.2015

  Tämä asu on aivan täydellinen! Erityisesti toi neule ja hame luovat mahtavan combon 🙂

  http://sonvas.blogspot.fi

  Vastaa
  • Metti Forssell 26.07.2015

   Kiva että tykkäät 🙂 Munkin mielestä neule&hame on hyvintoimiva combo 🙂

   Vastaa
 6. Katja 25.07.2015

  Hei, Tosi kiva asu. Mikä raybanien malli noi sun aurinkolasit onkaan?

  Vastaa
  • Metti Forssell 26.07.2015

   Moikka! Nuo kuvassa olevat Ray Banit ovat Oversized Wayfarer 🙂

   Vastaa