FRAGRANCE FAVOURITES FOR THE SUMMER

Tuoksu on olennainen osa naisellisuutta. Kokonaisuudessa hajuvesi on pitkälti yhtä tärkeä asuste kuin kengät. Hyvä tuoksu lisää itsevarmuutta ja tuo hieman persoonallisuutta esiin. Tykkään suihkuttella tuoksuja ihan arkenakin vaikka en edes poistuisi kotoa. Vaikka en meikkaisi, tykkään tuoksua hyvälle. Näin kesällä suosin raikkaita ja puhtaita tuoksuja, kuten esimerkiksi kukkaisvivahteita.

Pääsin yhteistyössä Nordic Cosmeticsin kanssa testaamaan erilaisia tuoksua. En tiedä johtuuko se tästä vuodenajasta, mutta kaikki suosikkituoksuni nouttavat pitkälle samaa linjaa: raikkaan kukkainen, kevyt ja naisellinen. Millainen tuoksu on sinun suosikkisi? 

A scent is an important part of femininity. I think that a nice perfume is as important of an accessory as shoes. A perfume brings out your personality and increases confidence. I like to spray perfumes and smell good. Regardless, wheather I`m at home or going out. As a collaboration with Nordic Cosmetics I got the chance to test different perfumes. I have listed here a few of my summer favourites. What kind of scent is your favourite?

Dolce & Gabbana Light Blue – Sunset in Salina – Tämä tuoksu on Limited Edition for Summer 2015. En ole aikaisemmin innostunut Dolce & Gabbanan Light Blue tuoksuista, mutta tämä uutuus on todella positiivinen yllätys. Niin ihanan raikas, mutta samalla lämmin ja täynnä energiaa. Tämä viettelevä tuoksu sopii täydellisesti kesäillan rientoihin.

Dolce & Gabbana Light Blue – Sunset in Salina – This scent is a Limited Edition for Summer of 2015. I have not liked the earlier Dolce & Gabbana Light Blue perfumes, but this new Limited Edition was a positive surprise. So fresh but also warm and full of energy. This seductive scent is perfect for lovely summer nights out.

Dolce & Gabbana – Floral Drops – Miten en ole aikaisemmin törmännyt tähän tuoksuun. Love at first sniff <3 Tästä tuoksusta löytyvät kaikki rakastamani elementit: raikas, kukkainen, herkkä ja aavistuksen makea. Täydellinen kesätuoksu!

Dolce & Gabbana – Floral Drops – How have I not noticed this perfume before? Love at first sniff <3 There are all the components I love in a perfume: fresh, floral with a little bit of sweetness in it. A perfect summer scent!

Salvatore Ferragamo – Emozione & Gucci – Guilty – Nämä kesäiset tuoksut ovat suosikkini iltatuoksujen saralla. Molemmat ovat hyvin houkuttelevia, hienostuneita ja naisellisia. Pidin erityisesti tuoksujen hieman tummasta ja myskisestä vivahteesta. Näillä hurmaa miehen jos toisenkin 😉 Jopa oma mieheni piti tuoksuista, vaikka yleensä hän liputtaa hieman makeimpien tuoksujen puolesta.

Salvatore Ferragamo – Emozione & Gucci – Guilty – These two perfumes are a little bit more dark and musky so they are more suitable for evening use. I like the seductiveness and femininity of these scents.

Prada – Iris – Sokerina pohjalla Pradan Iris tuoksu. Tämä tuoksu lanseerataan elokuussa 2015. Tai itseasiassa uudelleenlanseerataan, sillä tämä tuoksu tuli markkinoille jo vuonna 2007. Silloin kyseessä oli vain Limited Edition tuote, mutta nyt tuoksusarja tulee pidemmäksi aikaa markkinoille. Prada lanseeraa kuusiosaisen tuoksukokoelman, joka kuvastaa tyylikkäästi Pradan monimuotoisuutta. Perinteinen tuoksu, johon on tuotu modernisuutta. Iris on yksi näistä kuudesta tuoksusta ja oma suosikkini. Iris-tuoksu on sensuelli, raikas ja kevyt. Arvokas, houkutteleva ja täydellisesti tasapainossa. Tuoksu muistuttaa puhtaiden lakanoiden tuoksua naisellisella vivahteella. Ihanan ajaton ja ympärivuotinen tuoksu. Must have!

Prada – Iris – Last but definitely not least the new Iris scent from Prada. This perfume is launched in August 2015. This is a nice, traditional scent with a new modern, woody twist in it. This Iris scent is fresh, light and sensual. A perfect scent for elegant everyday women. Must have!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

3 kommenttia

 1. Satu 19.07.2015

  Kyllä pradan I’ris tuoksu on valikoimissa ollut koko ajan. Ei ollut vain limited. Sitä löytyy kaikista parfymeja myyvistä isommista tavarataloista kaikki nämä vuodet.

  Vastaa
  • Metti Forssell 20.07.2015

   Ok, kiitos korjauksesta. Minä olin saanut tiedon, että tulee kauppoihin vasta elokuun 2015 alussa. Tarkistan asian vielä! 🙂

   Vastaa
 2. Satu 21.07.2015

  Voihan olla että tuovat jonkun version tästä …ja markkinoivat uutena. Tämä on yksi omista lempituoksuistani Eau de toilettena.hyvää kesää sinulle.

  Vastaa