MIAM Clothing

*Kaupallinen yhteistyö MIAM Clothing

Rakastan muotia ja pukeutumista. Tyylini on vuosien varrella soljahtanut hyvin omaan uomaansa ja pukeutumisidentiteettini alkaa olemaan aika tuttu. Olen kiinnostunut muodista ja trendeistä, mutta se ei tarkoita, että lähtisin mukaan jokaiseen trendivillitykseen. Sitä vastoin olen huolellinen uusien vaatehankintojen kanssa sekä kiinnitän huomiota pukeutumiseeni, jonka kulmakiviä ovat ajattoman tyylikkäät ja laadukkaat vaatteet. Klassisista ja hyvistä materiaaleista valmistetuista vaatteista saa iloa ja käyttöikää pitkäksi aikaa.

Näihin arvoihin perustaa myös aivan ihana uusi suomalainen vaatemerkki MIAM Clothing. Puhtaat värit ja funktionaaliset muodot ovat tehneet MIAM-asuista sen, mitä ne ovat tänään: moderneja klassikoita kaiken ikäisille naisille. MIAMin tuotteet on valmistettu vastuullisesti laadukkaista materiaaleista ja suunniteltu kestämään käyttöä sesongista toiseen.

Siisteillä ja klassisilla tuotteilla pukeutuminen on tyylikästä ja helppoa. Yksivärisiin vaatteisiin saa eloa, kun asuun tuo jonkin kuosin tai värin esimerkiksi asusteiden muodossa. Itse tosin rakastan yksivärisyyttä pukeutumisessa – se on tyylikkäällä tavalla näyttävän upea kokonaisuus!

Tämän postauksen kuvissa näkyy muutamia suosikkiasujani MIAMin valikoimasta – yksivärisyys ja ajattomat mallit keskiössä, kuten huomata saattaa. Jakkupuku on ihanan monipuolinen vaate, jonka voi pukea tilanteeseen, jos toiseen. Jakkupuvun monikäyttöisyys tulee esille, kun yhdistelee sen ylä- ja alaosia erikseen muiden vaatteiden kanssa. Valkoisessa MIAM Air bleiserissä on upea veistoksellinen design sekä kauniit huolitellut yksityiskohdat. Halutessaan jakun voi solmia kiinni kontrastia tuovalla vyöllä, joka tuo uudenlaista särmää asukokonaisuuteen. Jakku on valmistettu huippulaadukkaasta italialaisesta villakrepistä, joka on ryhdikäs ja säilyy kauniin näköisenä. Tummansininen MIAN City bleiseri on puolestaan klassisen rouhea bleiseri tyylikkäine yksityiskohtineen. Tämä malliltaan aavistuksen pidempi bleiseri sopii täydellisesti MIAM city housujen parina tai voi sen halutessaan pukea myös rennosti esimerkiksi farkkujen kanssa, luoden huolettoman tyylikkään kokonaisuuden.

Lisää käyttöaikaa jakulle saa helposti yhdistämällä sen alle lämmittävän neuleen. MIAMin Ida pooloneule on mitä täydellisin valinta, sillä se on ihanan ohut ja pehmoisen tuntuinen iholla. Poolo on valmistettu ylellisen kashmirin ja merinovillan sekoituksesta. Pooloneuleesta löytyy monia ihania värejä, aina upeasta kirkkaanpunaisesta klassisempiin sävyihin. Kukkaa kaikki värivaihtoehdot täältä!

MIAMin valikoimasta löytyy myös paljon erilaisia mekkoja. MIAM Box mekossa yhdistyy poikkeavalla tavalla rennon tyylikäs design ja huolellinen viimeistely. Voit pukea mekon korkojen kanssa juhliin tai arkisemmin saappaiden kanssa kaupungille. Mekon alle sopii niin ikään hienosti tämä ihanan kevyt Ida -neule. Harmonisen asukokonaisuuden piristyksenä toimii hauskat kirkkaanpunaiset nilkkurit!

MIAM Clothingin nettisivuilta pääset lukemaan lisää tästä uudesta suomalaisesta vaatemerkistä sekä tutustumaan lisää heidän upeisiin tuotteisiin. MIAMin mallistot suunnitellaan niin, että ne sopivat keskenään yhteen ja eri mallistojen vaatteet on tarkoitettu pidettäviksi aina sesongista toiseen. Kukapa kuluttaja ei haluaisi tuotteita, joiden estetiikka ja laatu miellyttävät vielä kymmenenkin vuoden päästä! Vaatteita pääse myös ihan paikan päällä ihastelemaan, hypistelemään ja sovittelemaan – MIAMin vaatteita löytää Hetzukoto -liikkeestä Helsingin Bulevardilla, osoitteesta Bulevardi 15.

Photos: @valoonphotography

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

2 kommenttia

  1. Mermar 11.09.2020

    Kiitos Metti, olipa upea esittely todella kauniista ja ajattomasta vaatteista. Asut sopivat mielestäni kaiken ikäisille ja kokoisille sekä ovat ajankohtaisen näköisiä trendeistä riippumatta. Yksivärisyys tekee juurikin vaatteesta käyttökelpoisen.

    Vastaa
  2. Terhi R 13.09.2020

    Ihania vaatteita, tuo sininen poolo lähti heti tilaukseen ?

    Vastaa