Pitsimekkossa

*postaus sisältää mainoslinkkejä

Mukavaa tiistaita kaikille! Pahoittelut pienestä blogihiljaisuudesta viime viikon aikana. Viikko oli yksi kiireisimmistä viikoista hetkeen ja valitettavasti se näkyi täällä blogissani. Aika kun on rajallista ja kun kuitenkin olen tällainen yhden naisen yritys, en pysty venymään joka paikkaan tai tekemään monia asioita yhtä aikaa. Olenkin pohtinut jälleen kerran assarin palkkaamista, joka voisi auttaa minua erinäisissä töissäni. Lähinnä juuri välttääkseni tällaisia tilanteita, jossa en aikahaasteiden vuoksi pysty päivittämään kanaviani niin usein kun haluaisin. Haluan myös itse priorisoida aikani sellaisiin työtehtäviin, joissa minua ei voi tavallaan korvata ja puolestaan ulkoistaa osan ulkoistettavista töistä muille osaajille!

Nyt kuitenkin takaisin muodin pariin: Haluan käyttää syksyisin mahdollisimman paljon mekkoja, aina kun säät sen vähänkin sallivat 🙂  Lyhyt mekko yhdistettynä saappaisiin on ehdottomasti yksi syksyn suosikkiasuistani. Tällä kertaa päälleni valikoitui tämä uusi aivan ihana pitsimekko, jonka sain H&M.n uudesta Conscious -mallistosta. Mallisto on saanut inspiraationsa 1930-luvun kauniista pitsimekoista, joissa kaikissa on kauniita yksityiskohtia, kuten puhvihihoja, röyhelöitä sekä runsaita leikkauksia. Tämän valkoisen pitsimekon löydät halutessasi *täältä!

Koska mennään kuitenkin jo syksyssä, haluan yhdistää (lyhyempien) mekkojen kanssa aina jotain lämmintä. Valitsin pitsimekon värisävyihin sopivan aivan ihanan ja pehmoisen mohairneuleen, joka on sekä suunniteltu että valmistettu Suomessa. Neule on malliltaan mukavan väljä ja sen vuoksi sopiikin hyvin yhteen monien erilaisten syysasujen kanssa. Tällä kertaa yhdistin neuleen mekon parina, mutta näen käyttäväni tätä neuletta myös esimerkiksi väljien vaaleiden housujen kanssa luoden täydellisin yksisävyisen asukokonaisuuden. Mohairneule ei kutita eikä hiusta, mutta pitää kantajansa mukavan lämpöisenä. Neuleen löydät halutessasi täältä. Neuleesta löytyy myös tämän beigen sävyn lisäksi myös kaunis helmenharmaa sekä herkullinen vaaleanpunainen.

Photos: @seippi

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

1 kommentti

  1. johan 15.09.2020

    Aivan tymäävän kaunis mekko!
    Erinomaista syksyä ja kerrassaan upea blogi.

    https://suninidea.blogspot.com/

    Vastaa