Nyt ei ollut oikea hetki

Moikka! Miten siellä ruudun toisella puolen jaksellaan? Toivottavasti olosuhteisiin nähden kuitenkin ihan hyvin. Itsellä tunteet pyörivät jatkuvaa vuoristorataa. Ajoittainen hyvä(hkö) fiilis saattaa hävitä silmänräpäyksessä, kun lukee uutisia koronasta ja sen vaikutuksista maailmaamme. Siksi välillä on hyvä sulkea uutisointi hetkellisesti ja keskittyä muihin juttuihin. Täytyy kyllä myöntää, että välillä olo on aavistuksen ahdistava ja hieman epätodellinen, kun ei tiedä mihin tämä koko tilanne on oikein menossa. Suurimman osan ajasta yritän kuitenkin järjellä rauhoitella itseäni ja muistutella, että kyllä tämä tästä ajan myötä helpottaa ja menee parempaan suuntaan. Tämän ikävän tilanteen keskellä on hyvä yrittää nähdä ja keskittyä myös positiivisiin asioihin. Itse arvostan valtavasti esimerkiksi tätä perheen kanssa yhdessä vietettyä aikaa. Myöskin ulkona paistava kevätaurinko saa ajoittain hymyn huulille <3

Kuten todella monella muuallakin, minullakin vallitseva korona-tilanne on vaikuttanut valtavasti töihini. Kevät on ehdottomasti yleisesti vuoden kiireisintä aikaa, mutta alkuvuodesta täynnä ollut kalenterini on tyhjentynyt töistä lähes kokonaan. Keväälle oli suunnitteilla todella ihania yhteistöitä ja erilaisia tapahtumia, mutta monet näistä on valitettavasti jouduttu perumaan tai vähintään siirtämään pitkälle tulevaisuuteen.

Tänä keväänä oli tarkoitus julkaista myös jotain todella odotettua ja minulle spesiaalia! Nimittäin vain reilun kuukauden päässä odotti omaa nimeäni kantavan vaatemalliston lanseeraus! Pääsin yhteistyössä ihanan suomalaisen Bypias -merkin kanssa suunnittelemaan ihka oman vaatemalliston, jota olimme työstäneet yhdessä jo pidemmän aikaa. Vaatteiden suunnittelu on ollut haaveenani niin pitkään kuin muistan, joten tämä yhteistyö merkitsi minulle todella paljon. Mietin pitkään ja tarkasti minkälaisia vaatteita halusin suunnitella. Jotain sellaista mikä olisi kaunista, ajatonta, monikäyttöistä – ja minun näköistä! Olin, ja olen edelleen, niin äärimmäisen otettu ja kiitollinen, että pääsin työskentelemään juuri Bypiasin kanssa, joka on uskomattoman hieno yritys kaikin puolin.

Luonnollisesti vaatteiden suunnitteluun ja toteutukseen on laitettu paljon aikaa ja resursseja, mutta valitettavasti hyvin monista tämän hetkisistä syistä johtuen, emme pääsekään tätä mallistoa julkaisemaan – ainakaan tänä keväänä. Katsotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan ja toivotaan, että tämä mallisto näkisi päivänvalon ja kauppojen hyllyt vielä jonain päivänä. Ehkä ensi keväänä? Suunnittelemamme vaatteet ovat äärimmäisen kauniita ja ennen kaikkia ajattomia, joten ne tulevat olemaan aivan yhtä ihania ja ajankohtaisia vuodenkin päästä. Hyvää kannattaa odottaa 😉 Nyt ei ollut oikea hetki malliston julkaisulle.

Suosittelen kuitenkin kurkkaamaan ja tutustumaan paremmin ihanan Bypiasin valikoimaan (mm. kaikki tämän postauksen kuvissa näkyvät tuotteet ovat Bypiasin). Bypias valmistaa kauniita, kestäviä, huolellisesti suunniteltuja ja monikäyttöisiä pellavavaatteita. Tämän lisäksi Bypiasilta löytyy paljon erilaisia neuleita, farkkuja, kenkiä ja asusteita. Vain muutama vuosi sitten Bypias laajensi myös kauniisiin sisustustavaroihin, joita pääset kurkkaamaan esimerkiksi heidän nettisivuiltaan. Yrityksen perustaja, Pia Erlund, on yksi inspiroivimmista naisista, joita olen koskaan elämässäni tavannut. Muistan vieläkin sen hetken, kun ensimmäisen tapaamisemme yhteydessä vuosia sitten kysyin Pialta yrityksen perustamisen tarinaa. Valehtelematta jumahdin vain paikalleni ja kuuntelin suu auki aivan häkeltyneenä, kun Pia kertoi minulle Bypiasin syntytarinaa – ihan uskomaton! Pia on luonut todella menestyksekkään yrityksen ja vieläpä hyvin lyhyessä ajassa. Hänen visionsa, draivinsa ja tietotaitonsa ovat vertaansa vailla. Huge respect! Yritykseen ja Bypiasin tuotteisiin pääset tutustumaan paremmin täällä!

Kaikki kuvat ovat viime kesän Bypias -kuvausreissulta Hangossa. Kauniit kuvat on taltioinut ihana ja äärimmäisen taitava Valoon Photography <3

Photos: Valoon Photography

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.