Kiitos Elle

Aika tarkalleen viisi vuotta sitten sain puhelinsoiton Ellen silloiselta päätoimittajalta Taru Marjamaalta (kiitos Taru <3). Hän soitti ja kysyi haluaisinko siirtää muutama kuukausi sitten aloittamani blogin Elle-lehden alle. Ai haluaisinKO?! Yritin kuulostaa puhelimessa mahdollisimman tavalliselta ja rauhalliselta, mutta sisimmissäni halusin kiljua onnesta! Tulisiko minusta oikeasti Ellen bloggaaja? Kun aikanaan aloitin bloggaamisen Saksassa asuessamme reilu viisi vuotta sitten, suurin haaveeni oli juurikin kirjoittaa ja tehdä töitä Elle-lehden. Elle oli muotilehti ja brändi, johon halusin oman nimeni liitettävän. Oli uskomatonta, että tuosta haaveestani tuli totta niinkin lyhyessä ajassa.

Viisi vuotta on mennyt kuin siivillä. Välillä tuntuu, että vastahan minä aloitin koko bloggaamisen. Elle on ollut uskomattoman ihana paikka kasvaa ja kehittyä omassa työssäni. Olen saanut tehdä yhdessä töitä alan ammattilaisten kanssa ja aina saanut tarvittaessa sekä tukea että apua Ellen upealta tiimiltä. Olen ollut myös äärimmäisen kiitollinen siitä, miten minuun ja omaan visiooni on luotettu näiden vuosien aikana. Olen aina saanut vapaasti toteuttaa ja tehdä itseni näköistä sisältöä. Minua on aina kuunneltu yhteistyökumppanien vallinnassa ja Elle on tehnyt hurjasti töitä sen eteen, että olen päässyt tekemään ja toteuttamaan juuri minulle tärkeitä yhteistöitä.

Nyt on kuitenkin aika sanoa hyvästi Ellelle ja siirtyä työssäni eteenpäin. Olen jo jonkin aikaa miettinyt seuraavaa siirtoani ja nyt koen, että olisi luonnollinen ja hyvä aika kääntää uusi sivu urallani. Tulen avaamaan oman sivustoni alkuvuodesta 2020 ja toivon, että mahdollisimman monet teistä jatkavat mukanani myös uuden sivuston parissa. Kyseessä ei tule olemaan perinteinen blogisivu vaan pikemminkin sivusto, jonka alta löytyy koottuna kaikki eri osaamiseni osa-alueet. Sivusto on edelleen kehitteillä, joten kuulisin mielelläni myöskin teidän toiveita sivustoon lliittyen. Mitä haluaisitte sivustoltani löytyvän? Minkä aihealueen juttuja te toivoisitte minulta kaikista eniten; kauneusjuttuja, muotijuttuja, asukuvia, perhe-elämää, videoita? Kaikki toiveet otan lämmöllä vastaan, sillä juuri teitä varten uusi sivusto tehdään <3


Loppuun haluan vielä kiittää suuresti Elleä näistä upeista vuosista <3 Erityiskiitos Ellen päätoimittajalle Taina Ristolle, jonka kanssa on ollut ihanaa ja inspiroivaa tehdä töitä näiden kuluneiden vuosien aikana. Taina on paitsi äärimmäisen ammattitaitoinen myös erittäin lämmin ja ihana ihminen. Ainakin omasta kokemuksestani voin sanoa, että hän on juuri sellainen esimies, jota toivoisin kaikkien olevan: todella kannustava, kolleegoitaan energisoiva ja tarvittaessa joustava. Hän on aina saanut sen tunteen, että asioita tehdään yhdessä ja viedään eteenpäin tiiminä <3 On ollut ilo ja kunnia tutustua Tainaan ja työskennellä yhdessä.

Haluan yhteisesti kiittää myös jokaista huipputyyppiä Ellellä, joiden kanssa olen saanut enemmän tai vähemmän olla yhteyksissä kuluneiden vuosien aikana. Kiitos Hennalle, tuolle ihanalle ja taitavalle moniosaajalle, jonka puoleen on aina voinut kääntyä tilanteessa jos toisessa. Kiitos Henna, että olet tehnyt omasta työstäni niin helppoa ja vaivatonta. Erityiskiitos myös Kitille, jonka kanssa olen saanut tehdä töitä aina blogini alkuajoista asti. Kiti on paitsi ihana ihminen, myös todella hyvä työssään. Kiitos Kitin, monista unelmieni kampanjoista on tullut totta!

Lopuksi vielä suurista suurin kiitos teille rakkaat lukijat <3 Kiitos, että niin monet teistä ovat olleet blogini mukana jo viiden vuoden ajan. Kiitos teidän, saan kirjoittaa blogiani työkseni. Se on uskomattoman ihanaa ja olen siitä äärimmäisen kiitollinen <3

Tässä oli siis viimeinen postaukseni Elle.fi sivustolla. Tunnelma on totta kai haikea, mutta samalla haluan olla jo innoissani tulevasta. Toivottavasti tavalla tai toisella saan olla vielä tekemisissä Elle-kolleegoiden kanssa tulevaisuudessakin. This is not a goodbye, this is until we meet again <3

Tulen ilmoittamaan instagrammissani uuden sivuston aukeamisesta, kun ajankohta selviää tarkemmin. Kuullaan siis ensi vuoden puolella uuden blogin merkeissä. Instagrammia ja instagram-storeja päivitän kuitenkin normaaliin tapaan päivittäin.

Kiitos ja hei hei! <3 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

3 kommenttia

 1. Milla 02.12.2019

  Tää siun blogi on ainoa, mitä olen täällä Ellen sivuilla seurannut säännöllisen epäsäännöllisesti, kun täällä on vähän noita blogeja. ? Asukuvia, tyylijuttuja ja sellaisia olisi ihana nähdä uudellakin sivulla! ? Tsemppiä uusiin tuuliin, Instassa seuraillaan. ??

  Vastaa
 2. Elli 02.12.2019

  Asukuvat & muoti/kauneus olisivat toiveissa✨!

  Vastaa
 3. Pi 02.12.2019

  Tyttäresi stailaamat asut olivat huikeita, eli lisää niitä ja toki hänen kuulumisiaan, on kiva myös kuulla. Välillä pieni stailisti voisi myös stailata isänsä. Lopputulos voisi olla huikea.

  Vastaa