Tuttu tyylitaiturina – hae mukaan!

En malttanutkaan vielä lopettaa, sillä yhdestä jutusta on vielä kirjoitettava blogiin! Ensi vuonna uuden sivuston lisäksi pääsen nimittäin haastamaan itseäni myös aivan uudella tavalla – olen mukana tekemässä uutta televisiosarjaa nimeltä ”Tuttu Tyylitaiturina”. Kyseessä on uudenlainen stailausohjelma, jossa mukana olevat parit (pariskunnat, ystävykset, sisarukset jne.) ottavat mittaa toistaan, kun selvitetään kumpi osaa stailata toisen paremmin. Toimin ohjelmassa sekä juontajan että mentorin roolissa, mutta lopullisista stailauksista ja lookeista vastaa kilpailijat. Kyseessä on hauskan erilainen stailausohjelma, josta ei vauhdikkaita tilanteita puutu.

Haku ohjelmaan on alkanut! Kurkkaa hakuvideo ja hae rohkeasti mukaan ohjelmaan tämän linkin kautta!

Vastaan mielelläni kaikkiin mahdollisiin kysymyksiinne ohjelmaan liittyen! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.