PÄIVÄ TÄYNNÄ ONNEA

Elokuun 9. päivä on erityinen päivä meidän perheellemme. Tänä päivänä, tasan viisi vuotta sitten, sanoimme mieheni kanssa toisillemme tahdon. Muistan edelleen tuon päivän kuin eilisen. Päivä täynnä jännitystä, iloa, onnea ja ennen kaikkea rakkautta. Kaksi vuotta myöhemmin, elokuun 9. päivänä, saimme maailman parhaimman häälahjan, kun pieni ihana poikamme syntyi. Voi sitä onnen määrää <3 Eilen vietimme pikkuherran syntymäpäiviä. Tuntuu, että sanon tätä jatkuvasti, mutta huhheijaa kuinka nopeasti aika juoksee. Lasten iässä sen ajankulun todella huomaa. Eilen katselin lapsiani yhdessä juhlahumussa – isosisko ja pikkuveli. Tuo erottamaton kaksikko <3 How did we get so lucky? (crying face emoji)

Tämä päivä jos joku on erinomainen päivä pysähtyä miettimään ja arvostamaan sitä, kuinka onnekkaita olemmekaan, että olemme saaneet elämäämme niin paljon onnea ja rakkautta.

Tämän päivän kunniaksi haluan sanoa muutaman sanan siitä, mitä rakkaus meille merkitsee (spoiler alert; cheesy material coming up! :D). Meille rakkaus lähtee arkisista asioista. Rakkautta on toisen kaikin puolinen huomioiminen ja kunnioitus. Meidät tekee onnelliseksi yhdessä vietetyt hetket sekä toisen kanssa käydyt keskustelut. Puhumme avoimesti ja kaikesta. Rakkautta on samanlainen huumorintaju. Nauramme paljon ja keskitymme positiiviseen. Halaamme, suukotamme ja osoitamme hellyyttää toisillemme joka ikinen päivä. Olemme yhdessä vanhempia kahdelle maailman rakkaimmalle lapsellemme. Kerromme heille ja toisillemme, että rakastamme ja välitämme. Luotamme ja arvostamme. Sanomme kiitos ja olemme kiitollisia arjen isoista ja pienistä asioita.

Kiitos rakas näistä kuluneista vuosista. Kiitos, että tahdoit silloin ja tahdot nyt. Rakastan sua <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

2 kommenttia

  1. Saara 09.08.2019

    Ihana kirjoitus. Ja teistä huokuu jokainen sana mitä kirjoitit <3 Olette upea pari!

    Vastaa
  2. Sari 09.08.2019

    ♥️

    Vastaa