HIUSPARFYYMIT – UUSI TRENDI?

Oletteko jo kuuleet tai mahdollisesti kokeilleet maailmalla suurta suosiota herättäneitä hiustuoksuja? Hiustuoksu on täydellinen valinta esimerkiksi silloin, kun tavallinen hajuvesi tuntuu liian raskaalta tai haluat käyttää hieman huomaamattomampaa tuoksua. Esimerkiksi näin kesällä itse jätän monesti parfyymit kokonaan pois tai saatan käyttää perinteisiä hajuvesia ainoastaan iltamenoissa. Hiustuoksut antavat ihanan kevyen tuoksun ja uutta raikkautta hiuksiin. Monissa hiustuoksuissa on myös paljon hoitavia ainesosia, jotka esimerkiksi lisäävät hiusten kiiltoa ja suojaavat UV-säteilyltä. Monet tuotteet sisältävät muun muassa argan-öljyä, joka antaa hiuksille täydellistä samettimaista pehmeyttä ja hohtoa. Nyt voi siis unohtaa perinteiset parfyymit ja siirtyä kevyempiin hiustuoksuihin – ainakin näin kesän ajaksi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.