CANNESIN ILLALLISASU

Minulta usein pyydetään arkilookien lisäksi enemmän kuvia asuista, joita olen käyttänyt illallisilla tai muissa iltamenoissani. Tällaisia kuvia tuleekin jaettua blogissa aivan liian vähän, sillä yleensä ennen dinnerejä tai muita iltamenoja aikaa ei yksinkertaisesti jää kuvaamiseen. Cannesissa mieheni suostui (pitkän kinuamisen jälkeen 😀 ) nappaamaan minusta muutaman kuvan ennen illallistamme, joten kerrankin pääsen jakamaan myös vähän juhlavammasta asusta kuvia blogissani. Jes!

Illallisille tykkään pukeutua suhteellisen juhlavasti. Mekot ovat suosikkejani ja ainakin näin kesällä pukeudun mekkoihin tai hameisiin aina kun mahdollista. Tyylini on naisellinen ja varsinkin ”juhlapukeutumisessa” se korostuu. Cannesissa illalliselle valikoitui tämä uusi pikkumusta, jonka tilasin juuri ennen reissuamme. Kyseessä on Adoore -merkin mekko, joka on ruotsalaisen vaikuttajan, Petra Tungårdenin, käsialaa. Isot puhvihihat, kuten myös organza -materiaali, ovat todella suuria trendejä juuri nyt. Olen aina tykännyt vaatteissa korostetuista/topatuista olkapäistä, joten otan avosylin tämän trendin vastaan.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 kommenttia

 1. pauliina 17.07.2019

  No nyt, mitkä hihat ?? Täällä myös yksi hihojen rakastaja!
  Kaunis klassinen pikkumusta, hihat tuovat mahtavan lisän mekkoon.

  Vastaa
  • Metti Forssell 21.07.2019

   Kiitos paljon <3 Joo, noi hihat on mustakin niin söpöt!

   Vastaa
 2. Inka 17.07.2019

  Ehdottomasti lisää näitä juhlavempia asuja, jos vain mahdollista! Oikeasti vau, vau ja vau vielä kerran!

  Vastaa
  • Metti Forssell 21.07.2019

   Voi miten ihana olet <3 Kiitos kovasti! Ja nyt kesällä yritän kuvata enemmän ilta-asuja, kun valoa kerrankin riittää!

   Vastaa