PYÖRÄILYSHORSTIT – IHANAT VAI KAMALAT?

Muistatteko vielä tämän asun viime kesältä? Tuolloin puin päälleni nimittäin hyvin vastaavan asukokonaisuuden (näiden rakasttettujen ja vihattujen pyöräilyshortsien kanssa), mutta muistan miettineeni tuolloin useaan kertaan, että katsonkohan seuraavana vuonna asuani taaksepäin miettien mitä ihmettä olen laittanut päälleni. Mutta toisin kävi – pyöräilyshortsit eivät olleetkaan vain hetken huumaa vaan jatkavat isona trendinä vielä tänäkin vuonna. Jopa vielä voimakkaammin kuin viime kesänä, jos mahdollista.

Joidenkin mielestä pyöräilyshortsit ovat suoraan sanottuna naurettavan näköiset, mutta mielestäni nämäkin housut voi pukea tyylikkäällä tavalla osana trendikästä asukokonaisuutta. Eiväthän ne oikeastaan ole kuin vähän pidemmät shortsit tai hieman lyhyet caprit, haha. Tykkään kuitenkin itse mielummin yhdistää pyöräilyshortsit ryhdikkään yläosan kanssa, jotta asukokonaisuus on hieman puetumman ja tyylikkäämmän oloinen. Näistä shortseista kun (ainakin itselleni) tulee muuten liian vahvat ”teinivibat”, jos yhdistäisin pyöräilyshortsit esimerkiksi lyhyen crop-topin kanssa. Tosin arkena olen pukenut näiden shortsien kanssa myös hupparin, mikä on ollut toisaalta ihanan rento ja huoleton look.

Mitä on teidän rehellinen mielipide pyöräilyshortseista? Yay or Nay, ja miksi? 

Photos: Kristina Pendonen  @coframee / edit by me

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

6 kommenttia

 1. TT. 02.06.2019

  Sä oot niin valtavan kaunis ja tyylikäs, ihan kuin jostain eri maailmasta, et sulle nyt sopii kaikki ja näyttää hyvältä. Mulle ei ehkä sopis ?

  Vastaa
 2. H 02.06.2019

  Rehellisesti? Näyttää siltä että asusta olisi unohtunut jotain.. 😀 eli ehdoton nay. Ehkäpä sen hupparin kanssa näyttäisi paremmalta.

  Vastaa
 3. Tyylimanuaali 03.06.2019

  Pakko kommentoida tähän, sillä olen itsekin sovittanut ja yrittänyt stailata pyöräilyshortseja omaan tyyliin sopivaksi. Yritän aina olla trendeille avoin, ennen kuin tyrmään niitä. Mielestäni pyöräilyshortsit voivat sopia kaikille, kunhan löytää sen oman jutun. Minulle ne sopivat rennon mekon kanssa ja tykkään itsekin siitä yhdistelmästä. Niin kuin totesitkin, nehän ovat niin kuin pätkäistyt caprit 🙂

  Vastaa
 4. jep 03.06.2019

  Eihän sun päällä ole pyöräilyshortsit vaan pidemmät ja kireet farkkushortsit.
  Pyöräilyshortsit lienee ne trikoiset/urheilukankaasta.
  Mielestäni molemmat ovat kivat, mutta luovat ihan erilaisen asun.

  Vastaa
 5. Essi 03.06.2019

  Upea look, tykkään!? Ostin itsellekin beigenä ja kapakasta farkkukankaasta tehtynä.

  Vastaa
 6. Kaura 15.06.2019

  Mukana.

  Vastaa