TÄYDELLINEN SILMÄMEIKKI VAIN KAHDELLA TUOTTEELLA

Halusin jakaa tänään blogissa erittäin helpon ja nopean silmämeikin ohjeen. Tämä meikki valmistuu muutamassa minuutissa ja sopii mitä mainiointen tulevaan kesään.

Silmämeikeistäni kysellään aina paljon, joten ajattelin, että nyt olisi viimeistään aika jakaa kanssanne yksi uskomattoman helppo ja nopea silmämeikki. Tämä meikki on raikas, sopii  niin arkeen kuin juhlaan ja mikä parasta – kyseessä on niin helppo silmämeikki, että jokainen osaa sen ihan varmasti tehdä. Tarvitset meikin tekoon nimittäin vain kahta tuotetta sekä yhden siveltimen. Itse teen tämän silmämeikin todella usein arkisin, kun en halua kuluttaa liikaa aikaa meikkaamiseen. Arkimeikin teko kun ei saa viedä kuin maksimissaan 10 minuuttia aikaa!

Mitä tarvitset?

– Silmämeikin pohjustustuotteen, esimerkiksi vahamainen luomiväri tai värillinen pohjustustuote

– Yksi luomiväri

– Yksi paksu silmämeikkisivellin

Vaihe 1

Pohjusta koko yläluomi vahamaisella tai nestemäisellä luomivärillä tai esimerkiksi värillisellä silmämeikin pohjustustuotteella. Minulla on useimmiten käytössä Zuii -merkin (luomukosmetiikkaa) vahamainen monitoimituote, jota käytän niin poskissa, huulissa kuin myös silmämeikin pohjustustuotteena. Tuo punainen väri on tässä oleellinen asia (minulla sävy ”Dione”) – pohjustustuote antaa siis jo itsessään hyvän sävyn luomille. Tähän päälle ei tarvitse enää levittää kuin haluamaansa luomiväriä ja silmämeikki alkaa olla valmis. Pohjustustuotteen voi levittää joko siveltimellä tai sormilla. Sormilla levittäminen saattaa olla jopa hieman helpompaa, sillä sormien lämpö tekee vahamaisesta tuotteesta helpommin levittyvän.

Samaan tarkoitukseen olen käyttänyt myös YSL.n nestemäistä luomiväriä, Full Matte Shadow, joka niin ikään antaa ihanan värillisen pohjustuksen luomelle. Minulla on käytössä mm. sävyt ”02 Impulsive Pink” sekä ”08 – Defiant Pink”. Itse käytän paljon punertavan sävyisiä pohjustustuotteita, mutta tähän voi tietysti valita myös esimerkiksi  beigeämmänkin sävyn, mikäli punainen silmämeikki ei ole sinun juttu.

Seuraavaksi levitä koko silmäluomelle haluamasi sävyistä luomiväriä. Itse valitsen yleensä arkeen aavistuksen vaaleamman sävyn kuin mitä pohjustustuote on. Suosittelen käyttämään luomivärin levittämiseen suhteellisen isoa sivellintä, jotta saat luomet hyvin häivytettyä. Helmiäissävyt sopivat ihanasti kesään!

Silmämeikki on nyt ripsiväriä vaille valmis. Koska itselläni on ripsipidennykset, levitän ripsiväriä ainoastaan hieman alaripsiin. Rajauksia en tee tämän meikin kanssa ollenkaan, sillä yleisilme on mielestäni paljon freesimpi ilman.

VALMIS!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

1 kommentti

  1. PiaMarika 03.06.2019

    Ihana, taidan ottaa käyttöön.

    Vastaa