PERHEEN VIIKONLOPUN ALOITUS – TÄYDELLINEN TALVIPÄIVÄ

Viikonlopuissa ylivoimaisesti parasta ovat perheen kanssa yhdessä vietetyt kiireettömät aamut. Jokainen saa herätä omalla tahdillaan eikä ole kiire tai hoppu minnekään. Perheellemme on muodostunut jo hieman tavaksi aloittaa joko lauantai- tai sunnuntaiaamu (joskus jopa molemmat, hups) menemällä aamiaiselle jonnekin kotimme lähistöllä sijaitsevaan kahvilaan. Viime viikonloppu ei ollut poikkeus, sillä suuntasimme koko perheen voimin Cafe Ursulaan aamiaiselle. Lapsemme ovat aina innoissaan kahvila-aamiaisista, sillä silloin on luvassa myöskin herkkujälkkäri. Lauantaina oli kerrassaan upea ilma kun aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta ja astemittari oli vain muutaman asteen pakkasen puolella – ihan täydellinen talvipäivä siis!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *