PAISTETUT RUUSUKAALIT

En olisi ikinä uskonut, että tulisin jakamaan ruusukaalireseptiä blogissani. Kyseessä kun ei varsinaisesti ole mikään resepti vaan pikemminkin tapa, jolla itse olen valmistanut ruusukaaleja viime aikoina. Saan kuitenkin näistä ruusukaaleista aina ihan valtavasti kysymyksiä (lähes päivittäin!), joten ajattelin, että nyt olisi korkea aika jakaa myös blogin puolella tämä ”ohje” ruusukaalien valmistukseen. Usein paistan ruusukaalit pannulla (kuten alapuolella olevassa ohjeessa), mutta joskus saatan kypsentää ruusukaalit myös muiden kasvisten/juuresten kanssa uunissa.

Kuinka moni teistä on kokeillut paistettuja ruusukaaleja? Jos ette vielä ole, suosittelen lämpimästi kokeilemaan! Ne ovat kerrassa herkullisia – ja terveellisiäkin vielä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

6 kommenttia

  1. Eea 12.01.2019

    Kiitos ohjeesta! Oletko koskaan koittanut pakasteruusukaaleista? ?

    Vastaa
  2. Janina 12.01.2019

    Suosittelen myös kokeilemaan laittamaan balsamicoa sekaan! Siinä vasta herkkua onkin ?

    Vastaa
  3. Elina 12.01.2019

    Rakastan ruusukaaleja. Nyt kaupoissa on violetteja ruusukaaleja, jotka ovat mielestäni vielä parempia kuin tavalliset. Itse paistan ruusukaalit tuoreen valkosipulin kanssa ja lopuksi lisään suolaa ja balsamiviinietikkaa. Tajuttoman hyvää.

    Vastaa
  4. Tuire 13.01.2019

    Laita valkosipulia ja lopuksi hunajaa ??

    Vastaa
  5. Henna 13.01.2019

    Hei, minäkin rakastan paistettuja ruusukaaleja. Itse maustan ne sormisuolalla, mustapippurilla, sitruunamehulla, balsamicolla ja vielä seesaminsiemenillä. Kuten kirjoitit, hyvää ja terveellistä. 🙂 Ja itse asiassa tämä sama maustaminen toimii myös keväällä parsa-aikaan. Minulla on myös tapana paistaa parsat öljyssä pannulla, vaikka toki keitetytkin ovat hyviä.

    Vastaa
  6. Jenna 14.01.2019

    Yum!! Niin hyviä! Kiitos reseptistä. ??

    Voisitko jakaa sun vinkit online opiskeluun? Miten aikataulutit opinnot ja miten sait deadlinit hoidettua? Miten ylipäätään viedä online opinnot maaliin? Kiitos jo etukäteen!????

    Vastaa