PÄIVÄ KANSSANI – VLOGI

Minulta on toivottu kovasti, että alkaisin taas tekemään vlogeja. Olen aina tykännyt tehdä videoita, mutta silti videoiden kuvaamisen ja editoinnin olen kokenut hieman haastavimmaksi itselleni. Tai ei ehkä niinkään haastava tarkoittaen vaikeaa, vaan pikemminkin haastavaa sen suhteen, ettei siihen ole kunnolla aikaa. Varsinkin kun blogin, instagramin, instagram storyn ja nyt uusimpana vielä podcastin sisältöjentuottaminen vie tällä hetkellä kaiken työaikani. Nyt kuitenkin kun kuopuksemme aloitti syksyllä päiväkodin, antaa se minulle taas uuden mahdollisuuden yrittää hypätä videoiden pariin. Toki olen tehnyt videoita aikaisemminkin, mutta nyt tarkoituksena olisi tuottaa videoita useammin ja tasaiseen tahtiin. Se kuinka useasti tulen videoita julkaisemaan on vielä kysymysmerkki.

Haluan pitää kuitenkin kaikki videoni hyvällä tavalla arkisina ja yksinkertaisina. Videoilla tulisi näkymään perusarkeani ja kuvaustyyli tulee olemaan rentoa ja yksinkertaista, ei liian hienosteltua tai mietittyä. Vlogeissa pääsette siis seuraamaan kaikkia eri osa-alueita elämässäni, milloin perhe-elämää, milloin työpäiviä, milloin ystäviä, milloin mitäkin.

Itse nautin todella paljon siitä, että saan tuottaa erilaista sisältöä eri kanaviini. Blogi & Instagram ovat minulle paikkoja, joissa haluan tuottaa huoliteltua ja kaunista sisältöä, josta toivon ihmisten saavan mahdollisimman paljon inspiraatiota niin muodin- kuin kauneuden saralla. Haluan jakaa tyyli- ja kauneusvinkkejä sekä tuoda esille omaa henkilökohtaista tyyliäni asukuvien avulla. Muoti on aina ollut itselleni se kaikista inspiroivin aihe käsitellä ja on sitä edelleen. Instagram story puolestaan näyttää jo vähän enemmän sitä omaa perusarkea, sillä siellä näkyy työjuttujen lisäksi myös enemmän perhettä ja lapsiani sekä muutenkin mitä teen vapaa-ajallani. Instagram story poikkeaa blogistani ja instagram feedistäni jonkin verran, sillä en mieti niin tarkkaan storyjen visuaalisuutta. Toki storykin on menossa jatkuvasti visuaalisempaan suuntaan, mutta toistaiseksi ainakin itse postailen sinne vielä suhteellisen rennolla otteella. Podcast-kanavana on puolestaan sellainen, jossa syvennytään usein henkilökohtaisempiin aiheisiin, joita otan käsittelyyn muissa kanavissani verrattain harvoin. Rakastan tehdä podcasteja juuri sen takia, että siellä pääsee oikeasti syventymään keskusteluihin ja jakamaan ajatuksiaan syvällisemmistä aiheista. Juuri puhuimme Hannan kanssa siitä, että aiomme jatkossa ottaa vielä askeleen eteenpäin podcastimme suhteen ja keskittyä siellä puhumaan nimenomaan enemmän henkilökohtaisista elämistämme. Haluamme ottaa siellä käsittelyyn myös arkoja aiheita, joista ei välttämättä yleisesti puhuta niin paljon.

Mutta hei, tässä tulisi linkki uusimpaan vlogiini! Käykää kurkkaamassa ja kertokaa mitä tykkäsitte. Arvostaisin todella paljon jos kertoisitte kommenttiboxin puolella myös minkälaisia videoita toivoisitte minun tulevaisuudessa tekevän? Haluatteko ”my day” -tyylisiä videoita, vai mahdollisesti enemmän perheeseen liittyviä aiheita vai esimerkiksi q&a-tyylisiä videoita, yms? Kaikkia ideoita saa mielellään heittää ilmaan ja yritän toteuttaa juuri teidän toiveiden mukaisia videoita mahdollisimman paljon!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

16 kommenttia

 1. t 01.11.2018

  Jee todellakin vlogeja, mieluusti vielä vähän vielä pidempiä kun tämä ja kaikki sellaiset arkiset on musta parhaita! Mun mielestä tuot itseäsi, sun persoonaa ja olemusta paremmin esille juuri videoilla, missä taas blogi on enemmän sellainen muotilehtiartikkelimainen, joka tietysti sopii Ellen alla kirjoitettavaksi. Mutta sun kohdalla tuo persoonan esiin tuominen on pelkkää plussaa. Täällä ainakin yksi innokas odottelee jo uusia videoita blogin ohelle, jeij!

  Vastaa
  • Metti Forssell 02.11.2018

   Moikka! Voi miten kiva kuulla, kiitos paljon 🙂 Ihana kuulla, että arkisemmatkin sisällöt kiinnostaa! Ihanaa viikonloppua x

   Vastaa
 2. Riitta 01.11.2018

  Mahtavaa, jos alat tekemään enemmän vlogeja. Esim. ”my day” tyyliset videot on kivoja seurata. ?

  Vastaa
  • Metti Forssell 02.11.2018

   Kiva kuulla! 🙂 My day- videoita varmasti tulee paljon!

   Vastaa
 3. jenna 01.11.2018

  Hei Metti! Kiva vlogi taas 🙂
  Katoppa tää…juttu…

  Blogilla voi yltää yli sadantuhannen tienesteihin
  https://www.is.fi/mystyle/art-2000005884912.html

  Vastaa
  • Metti Forssell 02.11.2018

   Kiva kuulla, että vlogit kiinnostaa 🙂

   Vastaa
 4. Jennimbus 02.11.2018

  Kiva kun alat tekemään taas vlogeja! Olet videolla niin luonteva ja sympaattisen oloinen, että niitä on todella mukava katsoa. Itse tykkään arkisista höpöttelyistä esim. my day. Sitten tykkään myös kaikenlaisista ostosesittelyistä ja vaikka esim. suosikkikosmetiikkatuotteiden esittelystä.

  Vastaa
  • Metti Forssell 02.11.2018

   Ihana kuulla, kiitos paljon! Ja kiitos myös ehdotuksista vlogi-aiheiksi, kuulostaa kivalle 🙂 Mukavaa viikonloppua! 🙂

   Vastaa
 5. Saaga 02.11.2018

  My day tyyliset jutut kiinnostaa. Mainitsit, että haluat tuottaa blogiisi huoliteltua sisältöä. Sen kyllä huomaa, unohtamatta kuitenkaan omaa persoonallista otetta! ? Kiitti inspiraatiosta, jota sun blogi tarjoaa.

  Vastaa
  • Metti Forssell 08.11.2018

   Oi miten ihanaa kuulla – kiitos kovasti kauniista sanoistasi Saaga <3

   Vastaa
 6. Petra 03.11.2018

  Aivan ihana vlogi!!
  Yks mielenkiintoinen aihe vois olla shopping vlog ns. ketjumyymälöissä, H&M, Zara, Lindex..etc. Lähinnä että mitkä on sun suosikkituotteita ketjumyymälöissä.
  Kävin aikoinaan jo aiemmin kommentoimassa tuota sun super upeeta farkkulookia, amazing!!! Ihanaa viikonloppua ja halloweeniä!

  Vastaa
  • Metti Forssell 08.11.2018

   Kiitos Petra <3 Ihana kuulla, että vlogi miellytti! Ensimmäisen vlogin julkaisu kun aina jännittää erityisen paljon 😀 Ja hei ihan loistava idea noista ketjuliikkeistä! Ajattelin tehdä tuollainen shoppailu-jutun ainakin postauksena, mutta voisi olla vloginakin tosi kiinnostava! Kiitos ideasta 🙂

   Vastaa
 7. Iin 06.11.2018

  Kaikenlaiset vlogit on tosi teevetulleita. Oot luonteva ja hyvä kameran edessä – on ihan super mageeta katsoa kun sun tuottama sisältö vain laajenee ja onnistut monissa asioissa. Tykkään sun tekstistä tosi paljon ja oon alusta asti lukenut sun blogia, insta stoorir, podi ja vlogit on isoja ja ihania plussia! Oot Metti myös varmana monen nuoremman roolimalli – keep on going olet suloinen ja ihana tyyppi. Tyylikäs, cool ja silti jotenkin helposti lähestyttävä! 🙂 Iso kiitos kaikesta Metti.

  Vastaa
  • Metti Forssell 08.11.2018

   Mukava kuulla, että vlogisisällöt kiinnostaa 🙂 Ja kiitos todella todella paljon lämpimistä sanoistasi! <3 Et arvaakkaan kuinka ihanalta ja tärkeältä on kuulla tällaista palautetta! <3 Iso kiitos sinulle kun seuraat ja kommentoit! x

   Vastaa
 8. Janina 07.11.2018

  Kiva video ja ehdottomasti lisää näitä 🙂 tykkään tälläisistä videoista missä höpistään, mun mielestä sellaset on vähän tylsiä missä on pelkästään musiikki taustalla eikä puhuta ollenkaan. Uusien ostosten esittely videot on kivoja, ihan normaalit my day videot, meikki ja hiusvideot,
  unboxing yms. Q&A miklun kanssa tai yksinään olis kanssa kiva 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 08.11.2018

   Jes ihan mahtavaa kuulla – kiitos Janina <3 Ja hei tosi hyviä ideoita tulevaisuuteen – yritän toteuttaa mahd monia! x

   Vastaa