PINKKI & LEO

Olen aina ollut sitä mieltä, että tyyli ja pukeutuminen eivät saisi olla liian vakava asia, vaan pukeutumisen kanssa saisi rohkeasti kokeilla uusia juttuja. Välillä kokeilut saattavat osoittautua hudeiksi, mutta toisinaan itselle epätavallinen asuvalinta saattaakin yllättää positiivisesti.

Pinkki mohairneule ja leopardimekko; molemmat vaatekappaleet toimivat erikseen loistavasti, mutta tällä kertaa päätin yhdistää nämä kaksi räväkkää keskenään. Ja yllätyksellisesti lopputulos näyttää mielestäni ihan superkivalta! Kokonaisuus on ihanan leikkisä ja trendikäs samaan aikaan. Olen käyttänyt paljon ruskean eri sävyjä nyt syksyllä, joten tämä suloinen pinkki on raikas tuulahdus ja ihanan erilainen valinta tähän loppusyksyyn. Halusin asukokonaisuuden olevan rennompi, päiväskäyttöön sopiva look, joten yhdistin kokonaisuuteen uudet paksupohjaiset tennarit. Löysin vihdoin ja viimein itselleni täydelliset ”daddyish” -henkiset, aavistuksen paksummat lenkkarit, jotka eivät kuitenkaan itselleni ole liian paksut/ugly sneakerit. Monet kyselivätkin jo näistä lenkkareista ja ne löydät täältä! 

H&M Sweater

H&M Dress (*find here)

Chanel Bag

Asos Sneakers (*find here)

Photos: Karoliina Jääskeläinen / Valoon Photography
(*adlinks)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 kommenttia

 1. ida ihana 01.11.2018

  Ehdottomasti samaa mieltä, pukeutumista ja eri vaatteiden ja asusteiden yhteensopimista tai sopimista itselleen ei pidä itselleen liikaa analysoida. Pääasia, että tuntuu hyvältä, ja kun tuntee itsensä kauniiksi, se loistaa ulospäin 🙂 Ja hei, toi pinkki neule ja leopardihame on niin IHANA!<3

  https://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  Vastaa
  • Metti Forssell 02.11.2018

   No juuri näin – se mikä tuntuu itsestä parhaalle on se paras vaihtoehto! Ihanaa viikonloppua x

   Vastaa
 2. Heli 02.11.2018

  Kiitos jutusta! Mitä materiaalia neulepusero on?

  Vastaa
 3. Petra 03.11.2018

  Heippa-
  Minkälaista kokoa nuo lenkkarit ovat? En löytänyt mtn koko-opasta Asoksen sivuilta!

  Vastaa