MAISEMANVAIHDOS

Jotkut teistä on saattaneet ig-storyn puolelta huomata, että olemme tällä hetkellä Espanjassa. Sainkin muutamia hauskoja viestejä teiltä, joissa kerroitte, että olette miettineet, että milloinkohan tänä syksynä perheemme suntaa Espanjaan – ja jes nyt vihdoin olemme täällä! Meillä oli tarkoitus tehdä useampia lyhyempiä reissuja tänne kuluneen syksyn aikana, mutta pari viime kuukautta ovat olleet niin uskomattoman kiireisiä, ettemme yksinkertaisesti ole löytäneet sopivaa ajankohtaa reissulle. Muutaman päivän pikavisiittejä olisi ollut mahdollista tehdä, mutta lasten kanssa sellaiset ovat turhan raskaita. Mutta nyt vihdoin ja viimein onnistuimme järjestämään kalenterimme niin, että pääsimme piipahtamaan täällä.

Onko teillä muuten jotain postaustoiveita liittyen Espanjaan? Kertokaa ihmeessä kommenttiboxin puolella minkälaista sisältöä toivoisitte minun julkaisevan täältä. Minkälaiset asiat ja aiheet kiinnostavat?

Ennen kuin pääsen jakamaan kuvia Espanjasta, jaan blogissa nämä pari viikkoa sitten napatut kuvat. Päälläni on H&M Conscious Exclusive malliston tummansininen röyhelömekko. Mielestäni tämän syksyn Conscious mallisto on erityisen ihana, sillä mallistosta löytyy paljon kauniita mekkoja, mielenkiintoisia malleja sekä ihania maanläheisiä sävyjä. Yhdistin naisellisin mekon kanssa maskuliinisen ruutubleiserin, joka on ihan erityylinen vaatekappale, mutta sopii mielestäni röyhelöiden kanssa kivasti.

Ganni Blazer

H&M Dress (*find here)

Gucci Bag

Zara Boots

Photos: Hanna Väyrynen / edit by me
(*adlinks)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

2 kommenttia

 1. pauliina 07.11.2018

  Olette kyllä niin hyvään aikaan reissussa. Täällä Helsingissä kun sataa vain vettä ja on pimeää. ?(tylsin vuoden aika ikinä!)

  Ravintola suositukset ovat aina kivoja lukea, toki myös olisi kiva kuulla että, millaisia ostosmahdollisuuksia on? Mitä suosittelet?

  Vastaa
  • Metti Forssell 08.11.2018

   Samaa mieltä 😀 Marraskuu on inhokkikuukauteni, joten yritämme ainakin yhden loman mahduttaa ainakin marraskuulle. Joulukuu on jo ihan eri, kun alkaa joulufiilistelyt. Silloin pimeyskään ei tunnu missään 😀

   Ja hei kiitos postausehdotuksista! Teen ehdottomasti noista mainitsemistasi jutuista! 🙂

   Vastaa