WEEKLY WANTIE: KÄÄRMEKUOSI

Käärmekuosi (kuten muutkin eläinprintit) on syksyn ehkäpä isoin trendi. Paljon eläinkuosia onkin näkynyt asuissani kuluneen syksyn aikana, esimerkiksi ikisuosikkiani leopardikuosia. Käärmekuosi on tänä vuonna vielä aavistuksen vahvemmin pinnalla ja nyt piinallinen himo tähän matelijannahkaiseen kuosiin on iskenyt minullekin. Käärmekuosi jakaa varmasti mielipiteitä kun toiset näkevät sen seksikkäänä ja klassinen kun taas toiset mieltävät sen mauttomimmaksi kuosiksi ikinä. Mitä mieltä sinä olet?

Miten pukea käärmekuosia?

– Maltillisuus! Yhdistä asukokonaisuuteesi pieniä määriä käärmekuosia. Esimerkiksi kokomustan juhla-asun pariksi sopii täydellisesti käärmekuosinen pikkulaukku tai arkisen neule & farkku lookin pariksi käärmeennahkabootsit.

– Neutraalit sävyt – Käärmekuosin kanssa muu asu kannattaa pitää hyvin neutraalina tyylikkään lopputuloksen aikaansaamiseksi. Esimerkiksi käärmekuosisen alaosan kanssa suosi valkoista, mustaa tai ruskean murrettuja sävyjä yläosassa ja asusteissa.

– Monet käärmekuosiset vaatteet ja asusteet ovat käärmenahkajäljitelmiä (ja hyvä niin!), mutta jos yhdistät tällaisen vaatekappaleen kanssa luonnonmateriaaleja pysyy asukokonaisuudessa tyylikkyys. Esimerkiksi tekokäärmeennahkahameen kanssa muhkea villapoolo tai naisellinen silkkipaita sopivat täydellisesti

– Yksinkertaisuus – Pidä muu asukokonaisuus mahdollisemman yksinkertaisena. Vältä käyttämästä käärmekuosin kanssa muita kuvioita ja printtejä. Suosi yksiväriä vaatteita, jotka päästävät käärekuosien oikeuksiinsa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *