HUONON HIUSPÄIVÄN PELASTAJA

Vero Moda Coat / Massimo Dutti Turtleneck / Bershka Jeans / Gucci Bag / Mango Shoes

Varmasti jokainen on joskus kokenut huonoja hiuspäiviä? Minä koen sellaisen aika usein, varsinkin silloin jos väsyneenä ei jaksa esimerkiksi pesun jälkeen föönata hiuksia. Lopputulos aamulla on K-A-M-A-L-A ja siinä vaiheessa on enää valitettavan vähän tehtävissä. Ainoa mahdollisuus suhteellisen siistiin lopputuloksen aikaansaamiseksi on yksinkertaisesti sitoa hiukset kokonaan kiinni.

Useimmiten päänvaivaa hiustenlaitossani aiheuttavat etuhiuksissani olevat kierteet. Tuntuu, että ne aina pyöräyttävät hiukseni väärään suuntaan. Tämän syksyn trendikäs hiusasuste kuitenkin pelastaa itseni pahimmilta hius(kierre)päiviltä. Silloin kun tuntuu, ettei pyörteiden vuoksi hiukset oikein pysy paikoillaan, on erittäin helppoa kiinnittää etuhiuksiin muutama suloinen pinni. Pinni paitsi auttaa hiuksia pysymään paikoillaan on se myös hurjan söpö. Minulla oli ala-asteella keskeltä päätä jakaus ja aina (and I mean always!) molemmilla puolilla ohimoita pinnit. Se oli niin mun juttu! Jokaisessa ala-asteen koulukuvassa muistaakseni minulta löytyi pinnit, haha. Viimeksi rokkasin siis tätä lookia 15-20 vuotta sitten ala-asteella, joten olikin korkea aika ottaa pinnit takaisin käyttöön!

Pics: Taru Vuonamo-Pallasvirta

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

1 kommentti

  1. Cara 22.09.2018

    Hei! Mikä koko sinulla on tuosta Duttin neuleesta? Mietin että että kuinka tyköistuva se on, kannattaisiko tilata pienin vai toiseksi pienin koko…..

    Vastaa