ESIINTYMINEN VAASASSA

Varhain eilen aamulla suuntasimme mieheni kanssa Vaasaan. Meidät oli kutsuttu Vaasan kaupungintalolla järjestettyyn Harvest-tapahtumaan, jossa meillä molemmilla oli tunnin mittainen puheenvuoro. Miklu kertoi oman tarinansa menestykstä ja motivaatiosta ja minä puolestaan puhuin vaikuttajamarkkinoinnista ja henkilöbrändäyksestä. Oli aivan mahtavaa päästä puhumaan tästä verrattain uudesta alasta sekä omasta työstäni somevaikuttajana hieman isommalle yleisölle. Lavalle meno jännitti aluksi hieman, mutta jännitys hälveni hyvin nopeasti. Yllätyin hieman itsekin miten rennosti pystyin esiintymään. Ehkä kun pääsi lavalle puhumaan itselle niin rakkaasta ja vuosien mittaan tutuksi tulleesta aiheesta, ei siinä sitten mitään jännitettävää ollut, haha. Esiintymisestäni teki helpomman myös paikalla ollut upea yleisö, jolta sain ihan valtavasti positiivista energiaa ja hymyä. Kaikin puolin esiintymisestä, puheesta sekä koko tapahtumasta jäi itselleni todella hyvä fiilis.

Omien esiintymistemme jälkeen jäimme kuuntelemaan tilaisuuteen vielä muutaman muunkin puheen, esimerkiksi sijoittaja Kim Väisäsen mielenkiintoisen puheen yrttäjyydestä. Tapahtuman päätyttyä suuntasimme vielä mieheni kanssa loppuillasta syömään Gustav Wasa -nimiseen ravintolaan, jota todella monet teistä meille suosittelivat. Sen jälkeen nopeasti pehkuihin, sillä edessä odotti jokaisen vanhemman ultimate dream – heräämättömät yöunet.

Zara Knit / Nili Lotan Skirt / Chanel Bag / Zara Boots

Valtavan iso kiitos kaikille niille, jotka saavuitte paikan päälle kuuntelemaan meitä sekä iso kiitos Harvestin järjestäjille, että halusitte juuri meidät tapahtumaan puhumaan. We had a blast! 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

2 kommenttia

 1. Dakota 23.09.2018

  Ei liity aiheeseen, mutta kysyisin mielipidettäsi, minkä väriset sukkahousut sopivat vaaleansiniseen hameeseen?

  Vastaa
 2. Vierestä katsoja 24.09.2018

  Hei!
  Kiitos kivoista postauksista.
  Kuuntelin juuri podcastisi Hannan kanssa. Puhutte asioista teidän kannaltanne, mutta unohdatte etteivät kaikki äidit ole toimintakykyisiä ajatuksiltaan saatikka toiminnaltaan vaikka te olisittekin. Tiedän tapauksen jossa lapsi olisi kuollut nälkään ellen olisi huom lapsettomana mennyt oma aloitteellisempi kertomaan että kokeile banaania sekä marie keksejä. Lapsi pääsi syömisen makuun ja kasvoi, mutta vähän vanhempana otettiin huostaan. Äiti oli jo hieman vanhempi, akateemisesti koulutettu sekä hyvin varakas, mutta äitiys täysin hukassa. Samoin on käynyt naapurissa asuvalle aasialaisille äidille (isä on suomalainen, paljon matkustava), toisten äitiys on oikeasti välillä pahasti hukassa ja siihen on pakko puuttua lapsen/ lasten hyvinvoinnin takia. Toivon todellakin että ymmärrätte ettei maailma koostu vain teidänlaisistanne valveutuneista kaikin tavoin hyväosaisesta vahvoista äideistä, vaan myös niistä jotka ovat rikki ja eksyksissä eivätkä edes enää osaa pyytää apua.

  Vastaa