7+1 IHANINTA NEULETTA SYKSYYN

1. Zara / 2. Khaile / 3. Zara / 4. Carcel / 5. Zara / 6. Zalando / 7. Acne / 8. Massimo Dutti

Ruskean eri sävyt ovat tunnetusti klassisia syyssävyjä. Tämä syksy ei ole poikkeus, sillä tällä hetkellä erisävyiset ruskeat, erityisesti tummat ja lämpimänsävyiset ruskeat, ovat suosiossa. Omaan silmääni nuo lämpimät pehmoiset sävyt näyttävät aivan ihanilta ja näyttävät erityisen upeilta mielestäni etenkin villassa. Yläpuolen kollaasiin keräsin muutamia hetken suosikkineuleitani nettikauppojen valikoimasta. Olen aivan hurmaantunut tuohon keskellä kollaasia olevaan kastanjanruskeaan Massimo Duttin muhkeaan neuleeseen. Se on klassinen, mutta siinä on jotain mielenkiintoista erilaisuutta kuitenkin. Ehkä se on tuo V-aukko, jota ei ainakaan paljon omasta vaatekaapistani löydy. Yksi suosikkini on myös tuo aivan ihana Acnen neule, joka muistuttaa minua kovasti vaaleanharmaasta Soft Goatin neuleesta, joka on näkynyt blogissani ja instagrammissa useasti viime kevään aikana (mm. tässä). Monet kyselivät myös minulta pari päivää sitten ig-storyssä vilahtaneen ruskean neuleen perään ja se on itse asiassa tuo kollaasin numero 3!

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

10 kommenttia

 1. - 06.09.2018

  Ihania neuleita! Pitää joku kotiuttaa 🙂 Voisitko tehdä samanlaisen postauksen saman värisistä villakangastakeista? Oletko käynyt sovittamassa tämän vuoden kyseisiä takkimalleja? Mulla olis sellainen nyt etsinnässä ja uskon etten ole ainoa 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 06.09.2018

   Moikka! Hyvä idea! Villakangastakit ovat klassikoita ja ehdottomasti taas nyt näin syksyllä ajankohtaisia 🙂

   Vastaa
 2. E 07.09.2018

  Keskellä olevan neuleen sävy on kyllä kiva. Kiinnostavan neuleesta tekee mielestäni myös tuo vähän karkea materiaali. Merkin nettisivuilta osui silmään myös tämä: https://static.massimodutti.net/3/photos/2018/I/0/1/p/5635/670/745/5635670745_2_3_14.jpg?t=1535451169718

  Vastaa
  • Metti Forssell 08.09.2018

   Eikö olekin kiva! Ja tuo linkkaamasi poolo on myös aivan ihana – mikä sävy!! <3 Ihanaa viikonloppua 🙂

   Vastaa
 3. Josefiina 07.09.2018

  Moikka Metti!
  Tä on nyt vähän hassu kysymys mikä ei liity tän postauksen aiheeseen yhtään. Sanoit jossain podissa että oot vähän arka ja säikky. Oon miettinyt että saatko olla rauhassa kun teet tällaista julkista työtä, vai onko häiriköitä tai muita ahdistavia seuraajia? Varsinkin jos on säikky niin sellainen vois olla aika ahdistavaa. Olis kiva kuulla tästä aiheesta teidän podissa vaikka enemmänkin että miten tällainen julkinen työ vaikuttaa sellaiseen vai vaikuttaako. Miehetkin kun on esillä töidensä puolesta. Itse oon kauheen säikky ja ylivarovainen esim somessa tällaisten takia.

  Vastaa
  • Metti Forssell 11.09.2018

   Kiitos viestistä Josefiina! Joo kerroin ”omituisia tapoja” podcast -jaksossa, että olen vähän arka ja säikky, mutta nämä liittyivät lähinnä yöhön ja pimeään 😀 En esimerkiksi koskaan ennen nukkumaanmenoa halua katsoa pelottavia elokuvia/sarjoja 😀 Normaalissa elämässä en ole laisinkaan säikky, päinvastoin! Minusta on ihanaa, jos/kun ihmiset tulevat juttelemaan! Mutta tämä on hyvä podcast-aihe idea, joka olisi hyvä ottaa käsittelyyn. Kiitos ideasta 🙂

   Vastaa
 4. KastehelmiB 07.09.2018

  Kauniita neuleita. Ruskea ei ole lempivärini ollut vuosiin, mutta yllättävästi nämä näyttävät tosi kivoille. No 7 on myös minun suosikkini. Taidan käydä tilaamassa sen oman kukkahameeni kanssa. Kiitos vinkistä.

  Vastaa
  • Metti Forssell 08.09.2018

   No ihana sama mulla – olen aina tykännyt syyspukeutumisessa pikemminkin harmaista, tummansinisestä ja mustasta, mutta nyt kaikki eri ruskeansävyt viehättävät poikkeuksellisen paljon! 🙂 Mukavaa viikonloppua!

   Vastaa
 5. Seija Tuominen 07.09.2018

  Metti!
  Mistä löysit Acnen villapaidasta n:o 7 juuri tuon värin?

  Vastaa
  • Metti Forssell 08.09.2018

   Acnen nettisivuilta löytyy ja mielestäni he myös toimittavat Suomeenkin 🙂 Ihanaa viikonloppua! 🙂

   Vastaa