KLASSISEN TRENDIKÄS JAKKUPUKU

Zara Suit / Filippa K Sweater / Prada Bag / Ted Baker Shoes

Siivoilin eilen vaatehuonetta läpi ja järjestelin vaatteitani uudelleen. Johtuukohan syksystä, mutta jostain syystä juuri eilen oli pakko aloittaa huolellinen vaatteiden läpikäyminen ja suorittaa vaatehuoneen perinpohjainen siivous. Siivouksen ohella sain myös idean laittaa vaatehuoneen järjestyksen uusiksi ja laittaa vaatteet roikkumaan värijärjestykseen. Nyt vaatehuoneen rekeillä paidat, mekot ja jakut roikkuvat värijärjestyksessä. Ensimmäisestä siivouskerrasta laitoin jo viisi jättikassillista vähälle käytölle jääneitä vaatteita sivuun, joita olen laittamassa ensi kuun alussa myyntiin (ilmoitan myöhemmin missä ja milloin vaatteet menevät myyntiin)

Siivouksen lomassa huomasin, että muutaman viime vuoden aikana vaatekaappiini on ”mysteerisesti” kerääntynyt paljon jakkupukuja. Olen kyllä aina tykännyt jakkupuvuista ja mielestäni on ihanaa, että nykyään jakkupukuja käytetään paljon muuallakin kuin pelkästään toimistoissa. Vaaterekilläni roikkuu paljon ruutukuosillisia jakkupupukuja, löytyy perus mustia ja valkoisia sekä muutama astetta räväkämpi vaihtoehto, kuten esimerkiksi tyylikäs kirkkaanpunainen sekä herkullinen vaaleanpunainen. Nyt uusimpana jakkupukuna tiensä vaatehuoneeseen on löytänyt tämä kuvissa näkyvä ihana kamelin värinen jakkupuku. Tänä syksynä olen erityisesti hurahtanut erilaisiin ruskean sävyihin, joten tämä(kin!) jakkupuku oli saatava. Onneksi jakkupuvut ovat niin monikäyttöisiä, kun molempia vaatekappaleita voi käyttää niin yhdessä kuin myös erikseen. Housuja olen pitänyt muhkean neuleen kanssa ja bleiseri on puolestaan näyttänyt superhyvältä vaaleansinisten farkkujen kanssa. Lisää kuvia asuista tulossa myöhemmin blogiin!

Photos: Hanna Väyrynen / edit by me

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

2 kommenttia

 1. Aj 11.09.2018

  Ennen toi oli housupuku??? 0nko termit muuttuuneet???

  Vastaa
  • Metti Forssell 12.09.2018

   Varmasti voi käyttää molempia termejä 🙂

   Vastaa