RENTOUTUMISHETKI KIIREISEN ARJEN KESKELLÄ

 

Oletteko koskaan miettineet kuinka suuri vaikutus luonnolla on ihmisen hyvinvointiin? Olin kuluneella viikolla käymässä Lumenen uuden Harmonia sarjan lanseeraustilaisuudessa, jossa kerrottiin luonnon ja luonnossa liikkumisen terveysvaikutuksista sekä sen positiivisista vaikutuksista hyvinvointiimme. Tiesin, ettei luonnossa liikkumisella tietysti mitään haittaa ole, mutta yllätyksenä tuli kuinkan massiivinen terveysvaikutus luonnolla tutkitusti on. Varsinkin ihmisille, jotka asuvat kaupunkien sykkeessä olisi erityisen tärkeää rauhoittua luonnossa vähintään pari kertaa viikossa, vähintään puolen tunnin ajan. Tällä määrällä on jo terveyttä edistävä vaikutus meihin! Luonnolla ei tarkoiteta, että pitäisi lähteä metsän keskelle liikkumaan (tämä tosin ideaalisin vaihtoehto) vaan myös puistoissa tai esimerkiksi veden läheisyydessä liikkuminen lisää terveysvaikutuksia.

Tilaisuudessa pääsimme myös osallistumaan Harmonia äänirentoutukseen, jossa musiikin avulla pyrimme täydelliseen rauhoittumiseen ja rentoutumaan. Kiireisen arjen keskellä on välillä hyvä pysähtyä rauhoittumaan ja kuuntelemaan omia tarpeitaan. Lumenen Harmonia-sarja kehottaakin kuuntelemaan kehosi tarpeita ja siinä tapahtuvia muutoksia. Ihastuin Harmonia-sarjaan jo pelkästään kauniin designin, pehmeiden koostumusten ja hurmaavien tuoksujen johdosta. Tuotteissa pääraaka-aineena on käytetty pakuria, joka on yksi maailman tehokkaimpiin luonnon antioksidantteihin kuuluva superruoka. En mata odottaa, että pääsen teistailemaan näitä uutuuksia!

Rentouttavaa viikonloppua kaikille!

ps. Kiitos tuhannesti kaikista upeista kommenteista eilen ig-storyssa! <3 Postaan erikseen blogiin vielä parempia kuvia mekosta, joten mekosta ja yksityiskohdista luvassa blogissa siis myöhemmin!

Photos of me: Hanna Väyrynen

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

2 kommenttia

  1. La 28.10.2017

    Mistä päälläsi oleva upea neule on?

    Vastaa
  2. Kaisa 30.10.2017

    Hei Metti, kiva kun muistutit meitä kaikkia luonnon rauhoittavasta vaikutuksesta. Kosmetiikalla voidaan toki hoitaa ja ravita stressaantunutta ihoa mutta parasta enneltaehkäisyä on nimenomaan ulkoilu ja meikittömät ihon lepopäivät;) viikonloput on parasta pyhittää nimenomaan ulkoiluun joka ravitsee niin mieltä kuin kehoakin. Ihanaa syksyn jatkoa! 🙂

    Vastaa