NEW IN: DIOR SLINGBACK SHOES

 

Tässä uusin kenkäostokseni Espanjasta. Pitkään himoitsemani Diorin kiiltonahkakorkokengät kauniilla rusettiyksityiskohdalla. Niin naisellisen kauniit ja klassiset, mutta silti sähäkät ja seksikkäät samaan aikaan. Nämä monikäyttöiset korot sopivat niin fakkujen kuin myös juhlavamman asukokonaisuuden kanssa. Pikkumustan pariksi kengät pääsivät käyttöön Nycissä kun menimme illallistamaan ja laitoinpa kengät myös farkku & bleiseri -asun kanssa erääseen päivätilaisuuteen. Kiiltonahkaiset korot tuovat juuri sen sopivan piristävän extran arkisempaan asuun!

Koko: Vastaa normaalia kokoa

Materiaali: Lehmännahkaa sekä J’aDior kirjailtu nauha 

Korko: 10 cm (samaa mallia löytyy myös 6,5 cm korolla sekä ilman korkoa/ballerina)

Mukavuus: 7/10

Hinta: 730€

Photos: Hanna Väyrynen

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

9 kommenttia

 1. Nanna 13.09.2017

  Miksei Niki ota enää sun asukuvia?

  Vastaa
  • Metti Forssell 16.09.2017

   Niki ottaa mulle vieläkin asukuvia, mutta nyt kesän ja lomien aikaan ei olla otettu niin paljon kuvia yhdessä… Mutta nyt syksyllä taas 🙂

   Vastaa
 2. Marianne 13.09.2017

  Unelma kengät J’adore – J’adior <3
  xx
  http://mariannelle.com

  Vastaa
  • Metti Forssell 16.09.2017

   <3

   Vastaa
 3. Henna 14.09.2017

  Heippa! Minulla olisi kysymys koskien Guccin vyötäsi 🙂 olen hyvin saman kokoinen kanssasi ja olen ajatellut tilata saman vyön ohuemmassa mallissa. Haluaisin, että vyötä voisi käyttää ensisijaisesti vyötäröllä, mutta mieluusti myös lantiolla. Minkä kokoinen sinun vyösi on? Onnistuuko vyötäröllä sekä lantiolla pitäminen? Netissä oli tällä hetkellä ainakin koot numerosta 70 eteenpäin .Kiitos paljon jo etukäteen!

  Vastaa
  • Metti Forssell 14.09.2017

   Moikka! Pohdin juuri tätä samaa asiaa aikanaan kun tilasin vyötä 🙂 Otin koon 75 (tämä menee juuri ja juuri lantiolle, mutta paremmin sopii korkeavyötäröisten farkkujen kanssa tai vyöräröllä käytettävänä!) Jos tilaisin uudelleen ottaisin ehkä koon 70, koska loppupeleissä olen käyttänyt vyötä lähes pelkästään vyötäröllä ja silloin vyön lenkkiä jää ”turhaan” aika paljon 🙂

   Vastaa
 4. Marja 16.09.2017

  Upeat kengät ja kaunis sinä! Mulla on samat kengät nudena ja matalalla korolla, suosittelen niitäkin, mukavuus 10/10 :)!

  Vastaa
  • Metti Forssell 16.09.2017

   Kiitos paljon! Ne ballerinatkin oli niin upeat <3

   Vastaa
 5. Oona 18.09.2017

  Itkin kun noistä koko 36 oli liian suuri ja 35 ei löytynyt kaupasta, myyjä ei osannut edes sanoa valmistettiinko niitä siinä koossa… Mutta nuo ovat aivan ihanat kengät <3

  Vastaa