BLEISERIASU 2/3

Zara Blazer, Pants & Heels
Sand T-shirt
Ray Ban Sunglasses
Chanel Bag

Miten stailata (musta) bleiseri töihin? Ensimmäisessä asussa yhdistin bleiserin mekon ja ylipolvensaappaiden kanssa (näet asun tästä), mutta toinen kokonaisuus on astetta maskuliinisempi sekä hieman sporttisempi. Sporttinen pukeutuminen on tehnyt tuloaan muotimaailmaan jo monien vuosien ajan ja sporttisia vaatteita näkee yhä enemmen ja enemmän niin arki- työ- kuin jopa juhlapukeutumisessakin. Vaikkei tämä asu olekaan liiaksi sporttinen henkii raidalliset housut sekä väljä t-paita kuitenkin jotain rennompaa fiilistä.

Tällä hetkellä iso trendi on housut, joiden sivuissa kulkee raita. New Yorkin muotiviikoilla ihmisten päällä näkyi valtavasti sivuraidallisia housuja, niin kapeita kuin löysiä. Vaikka sivuraita ei järin räväyttävä elementti olekaan, tuo se mielestäni asukokonaisuuteen ihan erilaista mielenkiintoa kuin tavalliset mustat housut.

Photos: Kaisa Turunen

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

4 kommenttia

 1. Heli 12.09.2017

  Moikka!

  Millä editoit kuvasi? Etenkin Nycin kuvien värit olivat mahtavat.

  xx heli

  Vastaa
  • Metti Forssell 16.09.2017

   Kiitos, kiva kuulla! Editoin kuvani Lighroomilla (ja joskus vielä teen jotain Photoshopilla, mutta yleensä pelkkä Lightroom riittää 🙂 )

   Vastaa
 2. LindaJ 12.09.2017

  Hei mistä/minkä merkkinen se sun vaaleanpunainen college paita on mikä näkyi snapissä? Oli todella herkullisen värinen ?

  Vastaa
  • Metti Forssell 16.09.2017

   Kiitos! Ostin sen Espanjasta, Bershkasta! 🙂

   Vastaa