BIRTHDAY CELEBRATION

Kuten insta-storysta saatoitte eilen huomata, vietimme Lucaksen ensimmäisiä synttäreitä. Huomenna on pikkuherran virallinen päivä, mutta otimme pienen varaslähdön synttärisankarin juhlintojen kanssa. Ystävämme ja perheemme kokoontuivat meille viettämään rentoa iltapäivää yhdessä juhlistaen pientä Lucasta. Lucas heräsi päiväuniltaan juuri viisi minuuttia ennen juhlien alkua, joten oli pikkuisella ihmettelemistä kun yhtäkkiä talo oli täynnä iloista porukkaa. Lucas oli kuitenkin niin innoissaan ihmisistä ja etenkin muista lapsista, että unihiekat pyyhkiytyivät pois silmistä varsin nopeasti. Oma panostukseni kuvien osalta jäi varsin säälittävälle tasolle, sillä vieraiden saavuttua aika hujahti kuin siivillä emännöidessä. Juttelua, ruokaa, kahvinkaatelua, lapsia ja sen sellaista. Muutaman räpsyn kerkesin kuitenkin nopeasti nappaamaan juuri ennen juhlia, mutta esimerkiksi itse juhlasankarista ei tallentunut yhtään kuvaa (pikkuherra kun veteli sikeitä ihan viime metreille asti). Onneksi sentään kännykän kameranrullaan muutama! Otan kyllä meidän ihanasta yksivuotiaasta kuvia ja jaan niitä myöhemmin täällä blonginkin puolella! Vaikkei sitä ehkä nyt parhaiten näistä kuvista saa selville, oli meillä kuitenkin todella ihanat ja iloiset 1-v synttärit. Kiitos perhe ja ystävät <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

4 kommenttia

 1. Katja 08.08.2017

  Onnea Taaperolle ja koko perheelle! Kylläpä juhlavalmistelut näyttivät ihanilta.
  Mikähän siinä onkin, ettei kuvia ehdi koskaan ottaa vilskeessä. ? Meillä on kolme lasta ja valokuvat jäävät kyllä aika vähiin juuri juhlissa. Mistä olette tilanneet noin upean kakun? ?

  Vastaa
 2. Sara 08.08.2017

  Kauniit juhlat! 🙂 Mistä nuo nojatuolit on ostettu?

  Vastaa
 3. Petra 09.08.2017

  Onnea ihanalle Lucakselle!! Kakku on ihan mieletön..ihanaa viikonjatkoa, teillähän taitaa olla hääpäiväkin tänään, onnea siitäkin<3

  Vastaa
 4. J 09.08.2017

  Hei, mistä nämä ihanat marmoripöydät ovat? ?

  Vastaa