WEDDING ANNIVERSARY

9. elokuuta on meille erityinen päivä. Tänä päivänä, tasan viisi vuotta sitten, tapasimme mieheni kanssa ensimmäisen kerran. Tapasimme erään Helsinkiläisen ravintolan terassilla, josta yhteinen matkamme alkoi. Ensimmäisenä vuosipäivänämme mieheni vei minut paikkaan, jossa kävimme ensimmäisillä treffeillä ja kosi minua siellä. Aloimme suunnittelemaan häitämme ja varatessamme vihkikirkkoa ainoa vapaa aika Johanneksen kirkossa oli 9. elokuuta. En tiedä oliko tämä tähtiin kirjoitettu vai puhdasta sattumaa, mutta emme olisi voineet osuvampaa hääpäivää saada. Vuonna 2014 elokuussa vietimme häitämme, tasan kaksi vuotta ensitapaamisestamme. Tuolloin matkassamme oli mukana myös suloinen pieni tytär, joka meille oli siunaantunut kolme kuukautta ennen häitämme. Viime vuonna hääpäivän juhlinnat, ravintolaillallinen ja hotelliyö vaihtuivat Kätilöopiston sairaalaan ja makkarakeittoon, kun toinen lapsemme päätti tulla tähän maailmaan kaksi viikkoa etuajassa, juuri hääpäivänämme 9.8. Emme olisi voineet parempaa häälahjaa toivoa <3

Olemme saaneet kokea uskomattomia asioita yhdessä ja olen maailman onnellisin avioliitostani ja perheestäni. En olisi voinut itselleni parempaa, epäitsekkäämpää tai kunnioittavampaa kumppania toivoa tai lapsilleni parempaa tai läsnäolevampaa isää. Tänään sain mieheltäni sänkyyn ison kimpun punaisia ruusuja, pullon suosikkisampanjaani sekä kuvassa näkyvän kortin, jossa oli teksti: ”You actually married this guy!” Kuva saa minut aina nauramaan, mutta tänään se sai minut kyyneliin. ”Oh yes, I´m the luckiest girl alive to be married to you”. Kiitos rakas, että olet juuri seillainen kuin olet <3

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

16 kommenttia

 1. Roosa 09.08.2017

  Oi ihana ja koskettava postaus! Toivottavasti saan itsekin joskus kokea jotain tuollaista <3

  Vastaa
  • Metti Forssell 13.08.2017

   Kiitos paljon Roosa kauniista sanoistasi <3

   Vastaa
 2. eikku 09.08.2017

  Sait upeat ja kauniit hääpäivälahjat. Entä mitä miehesi sai sinulta vai onko se salaisuus?

  Vastaa
  • Metti Forssell 13.08.2017

   Totta <3 Oma lahjani jääköön salaisuudeksi 🙂

   Vastaa
 3. Sanela 09.08.2017

  Ihana postaus! Paljon onnea teille?

  Vastaa
  • Metti Forssell 13.08.2017

   Kiitos paljon!! <3

   Vastaa
 4. Johanna 09.08.2017

  Vau mitä kuvia! Todella ihania! Puhut niin kauniisti miehestäsi. Kaikkea hyvää teille <3

  Vastaa
  • Metti Forssell 13.08.2017

   Kiitos paljon Johanna <3 Hän ansaitsee jokaisen kauniin sanan! x

   Vastaa
 5. Roosa 09.08.2017

  Onnea! <3

  Vastaa
  • Metti Forssell 13.08.2017

   Kiitos Roosa 🙂 <3

   Vastaa
 6. pauliina 10.08.2017

  Onnea <3
  Rakkaus on kyllä ihana asia ja eikä siitä koskaan voi liikaa.

  Vastaa
  • Metti Forssell 13.08.2017

   Kiitos todella paljon <3 Olen samaa mieltä! 😀

   Vastaa
 7. Nina Rahja 10.08.2017

  Ihana kirjoitus ja kuvat <3 Onnea ja rakkautta <3

  Vastaa
  • Metti Forssell 13.08.2017

   Kiitos tuhannesti Nina <3

   Vastaa
 8. Nina 10.08.2017

  Paljon onnea hääpäivän johdosta teille ihanille! <3 Olette vaan niin match made in heaven, upea pari 🙂 <3 Mulla meni ihan kylmät väreet, kuin luin, että juuri 9.8.2014 oli ainut vapaa aika Johanneksen kirkkoon! Kyllä uskon vahvasti, että tuo oli tähtiin kirjoitettu 🙂 Samoin kuin Lucaksen syntymäpäivä <3 Nauttikaa toisistanne ja menkää onnellisina kohti seuraavia hääpäiviä 🙂 On jotenkin jännää, kun ei koskaan tiedä mitä tulevaisuus tuo tullessaan… Mitä upeita sattumuksia teille käykään vielä seuraavina vuosina 🙂 Meilläkin tuli miehen kanssa kolme vuotta avioelämää täyteen kesäkuussa! Matka kohti timanttihääpäivää jatkuu onnellisesti yhdessä porskuttaen <3

  Vastaa
  • Metti Forssell 13.08.2017

   Voi miten kauniisti kirjoitettu ja sanottu! Nyt sait minulle kylmät väreet, kiitos <3 Tuhannesti onnea myös sinulle ja puolisollesi <3

   Vastaa