LAST OF JULY

 

Mango Dress/ H&M Hat & Necklace/ Ray Ban Sunglasses/ Chanel Bag & Shoes

Kesää alkaa olemaan jo enemmän takana kuin edessä ja pikkuhiljaa olisi varmasti viisasta alkaa virittämään itseään taas normaaliin arkirytmiin. Tuntuu hassulta, sillä vastahan viime viikonloppuna saimme ensimmäistä kertaa nauttia ”oikeasta” kesästä.  Tai ainakin itselläni oli sellainen tunne kun polskimme Altaalla auringonpaisteessa ja nautimme kuumasta kesäpäivästä. Mutta vähitellen pitää alkaa puhkaisemaan tätä lomakuplaa, sillä elokuu on jo ihan nurkan takana ja sen myötä tulevat työkiireet. Tämä heinä-elokuun vaihde toimii itselleni pehmeänä laskuna takaisin arkirytmiin, sillä joillekin päiville on jo sovittuja menoja, mutta muutamina päivinä otetaan vielä mukavan rennosti.

En ole varmasti ainoa, jolle arkeen palaaminen saattaa tuntua haasteelliselta? Loman loppumisen harmittelun sijaan kannattaakin keskittyä pikemminkin niihin kaikkiin innostaviin ja kivoihin asioihin, jotka syksyllä odottavat. Syksy on aina jollain tasolla ”uuden alku” ja jo pelkästään se fakta saa perhosia lentelemään vatsassa! Tiedän jo nyt, että ainakin itselläni ensi syksy tuo mukanaan superkivoja juttuja. En malta odottaa, että pääsen niistä teillekin kertomaan!

Photos: Karoliina Jääskeläinen/ Valoon Photography

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.