STRIPED JUMPSUIT

 

H&M Jumpsuit/ Misguided Hat/ Ray Ban Sunglasses/ Silver Hoops/ H&M Shoes

Tänään aamulla sain nukkua niin pitkään kuin halusin! Miten uskomaton fiilis nyt, huh! Menin nukkumaan Lucaksen kanssa samaan aikaan eilen illalla kahdeksalta ja heräsin tänään aamulla yhdeltätoista. Voin kertoa, että kevyet 15 tunnin yöunet tuntuivat h y v ä l l e !

Eilisessä postauksessa näittekin vilauksen jo tästä asusta, mutta tässä asukuvat vielä kokonaisuudessaan. Tuo raidallinen H&M.n haalari on mielestäni suloinen ja vielä niin mukava päällä. Raita on iso trendi tällä hetkellä, samoin off-shoulder ja röyhelöt. Suomen kesään haalari onkin oivallinen valinta, lämpötilat kun eivät päätä huimaa. Haalarin kaveriksi on myös helppo heittää päälle esimerkiksi nahka- tai armytakki.

Stripes are a huge trend at the moment, just like ruffles and off-shoulder pieces as well. Therefore this jumpsuit is the perfect choice for this summer. The jumpsuit does not only look good, it is also very comfy. I choise to add a little black hat with this outfit to give it a bit more casual vibe. 

Photos: Karoliina Jääskeläinen/ Valoon Photography 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

6 kommenttia

 1. -H 28.06.2017

  Todella upeat kuvat sinusta 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 03.07.2017

   Kiitos!! Tykkään itsekin näistä kuvista tosi paljon 🙂

   Vastaa
 2. Vmmm 28.06.2017

  Jälleen kerran ihan täydellinen asu! Hatut kiva piriste asuun ja sopii hyvin juuri tähän!

  Vastaa
  • Metti Forssell 03.07.2017

   No eikö! Hatun kanssa asusta tulee heti mielenkiintoisempi 🙂

   Vastaa
 3. Marianne 29.06.2017

  Upea look 🙂 <3
  xx
  http://mariannelle.com/

  Vastaa
  • Metti Forssell 03.07.2017

   Kiitos ihana Marianne <3

   Vastaa