STOCKHOLM THROUGH MY PHONE

Kuten pystyitte insta-storystani seuraamaan, teimme perheemme kanssa pienen visiitin Tukholmaan. Miehelläni oli muutama päivä lomaa, joten varasimme alkuviikosta extempore reissun rapakon toiselle puolelle. Suunnittelimme aluksi, että olisimme lähteneet jonnekin kauemmaksi lämpöön, mutta muutaman päivän vapaat tuntuivat meille liian lyhyeksi ajaksi lähteä perheen kanssa reissaamaan minnekkään kauemmaksi. Halusimme kuitenkin keksiä jotain ohjelmaa vapaapäivillemme ja pienen harkinnan jälkeen päädyimme Tukholmaan. Matkustimme keskiviikkona laivalla Ruotsiin, vietimme Tukholmassa torstaipäivän ja perjantaina iltapäivällä lensimme kotiin. Vaikka kaupunkiloma kahden pienen lapsen kanssa ei kuulosta unelmalta, meidän mini-trippi oli kuitenkin varsin onnistunut. Lapset olivat hyvillä fiiliksillä ja innoissaan. Lasten ehdoilla mentiin ja vanhemmat otti rennosti. Tässä muutamia snapshotteja reissultamme!

 

Vaikka se on varmasti sanomattakin selvää, mutta täytyypä taas todeta, että kyllä vanhempien asenne ratkaisee pitkälti onnistuneen reissun lasten kanssa. Oli hienoa nähdä miten paljon ihmisiä oli lähtenyt ”rohkeasti” lomailemaan pientenkin lasten kanssa. Laivalla näkyi jopa ihan pienen pieniä vauvoja <3 Reissuun lähteminen pienten lasten kanssa on työläämpää kuin kotona oleminen (tottakai), mutta jos pystyy itse vanhempana ottamaan rennosti lasten kanssa ja viettämään lomaa heidän ehdoillaan, pystyy lomasta itsekin todella nauttia!

Ihanaa viikonloppua kaikille! Toivottavasti saamme aurinkoa <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

4 kommenttia

 1. Petra 02.07.2017

  Ihana postaus ja kiva kuulla, että teillä oli onnistunut reissu, vaikka olikin pienet lapset mukana 🙂 Tällaiset ”snapshot”-postaukset päivistä ovat tosi kivoja. Jotenkin niin aidon tuntuisia ja fiilis välittyy kunnolla. Olisi mukava jos tällaisia olisi enemmänkin juuri ihan normipäivistäkin tai vaikka esim. edellisen viikon kuvia koottu yhteen 🙂 Hyvää kesän jatkoa sulle ja koko perheelle <3

  Vastaa
  • Metti Forssell 03.07.2017

   Kiva kuulla, että postaus miellytti! Teen mielelläni jatkossakin tällaisia postauksia 🙂 Ihanaa kesää myös sinulle Petra! <3

   Vastaa
 2. W 02.07.2017

  Mä olen luullut että reissu rapakon taakse tarkoittaa matkaa jenkkeihin. Teidän reissu näyttää oikein rennolta?

  Vastaa
  • Metti Forssell 03.07.2017

   Haha, joo totta muuten! 😀 Mulla tuli joku ajatuskatkos…

   Vastaa