SELF-MADE GRANOLA

Suosikkiaamiaiseni on itsetehty smoothiebowl tuoreilla marjoilla ja hedelmillä. Näiden lisäksi tykkään ripotella smoothiebowlin päälle erilaisia pähkinöitä ja siemeniä. Olen etsinyt kaupasta terveellistä granolaa, joka sisältäisi mahdollisimman paljon siemeniä ja kuivattuja hedelmiä mutta mahdollisimman vähän viljaa tai lisättyä sokeria. En ole kuitenkaan löytänyt sopivaa vaihtoehtoa itselleni, joten päätin tehdä oman granolasekoituksen. Näin ainakin saa juuri sellaisen granolan, mistä itse tykkää. On muutenkin helpompaa tehdä kerralla isompi määrä valmista granolaa, sen sijaan, että joka kerta avaa kymmenen eri pussia siemeniä ja pähkinöitä erikseen.

My favourite breakfast is a smoothiebowl with fresh berries and fruits. I also like to add some nuts and seeds on top. I have tried to find a healthy granola mix with lots of nuts & seeds, but haven`t found anything I like. I feel that most of the granolas you can buy from stores, contain a lot of wheat and added sugar. That is why I decided to make my own granola mix! This granola contains all the ingredients I like. 

Minun suosikki granolasekoitus:

– cashew- ja pekaanipähkinöitä

– taateleita & kuivattua aprikoosia 

– mulpereita 

– kookos- ja manetelilastuja

– chia-, hampun- ja auringonkukansiemeniä

***

My favourite granola:

– cashews & pecans

– dates & apricots

– mulberries 

– coconut- & almond flakes

– chia-, hemp- and sunflower seeds

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

2 kommenttia

  1. Jeanne 03.05.2017

    Sekoituksesi ei suinkaan ole granola, vaan pähkinä-, siemen-, marja- ja hedelmäsekoitus. Granolassa on aina kypsennettyä viljaa ja rasvaa. 🙂 Maistuvalta kuitenkin näyttää!

    Vastaa
  2. Metti Forssell 05.05.2017

    Ok – kiitos tiedosta 🙂

    Vastaa